Libnet.ro
UNICEF

14:15

Rares Bogdan, anunt de ultima ora: Ce va face daca Viorica Dancila vine la dezbaterea lui Klaus Iohannis?

Antena3 Antena3,
Rares Bogdan, anunt de ultima ora: Ce va face daca Viorica Dancila vine la dezbaterea lui Klaus Iohannis?

Prim - vicepresedintele si europarlamentarul PNL, Rares Bogdan, a anuntat ce va face daca Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, va decide sa mearga neinvitata la dezbaterea lui Klaus. continuă pe Antena3

Rares Bogdan anunta ce va face daca Viorica Dancila se prezinta NEINVITATA la dezbaterea lui Klaus Iohannis

Rares Bogdan reactioneaza la zvonurile potrivit carora Viorica Dancila ar urma sa se prezinte neinvitata la dezbaterea pe care Klaus Iohannis o va sustine la Biblioteca Centrala Universitara alaturi de.

Rares Bogdan, detalii de ultima ora despre dezbaterea lui Klaus Iohannis de la BCU: Cand incepe, cati jurnalisti ii vor pune intrebari presedintelui si ce se va intampla daca Dancila isi va face aparitia (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si liderul delegatiei romane din PPE, considera ca Viorica Dancila nu va incerca sa vina la conferinta organizata marti de Klaus Iohannis la BCU, pentru ca in.

Rares Bogdan anunt despre dezbaterea lui Klaus Iohannis: Va fi dupa modelul american. Audienta estimata va depasi sapte milioane de cetateni

Eurodeputatul PNL Rares Bogdan a precizat pentru RFI Romania ca dezbaterea de marti a presedintelui Klaus Iohannis va incepe la ora 19 sau 20, va fi organizata dupa model american, iar audienta estimata va.

Rares Bogdan, dezvaluiri de ultima ora despre dezbaterea lui Klaus Iohannis. Aparitie-surpriza in sala

Europarlamentarul Rares Bogdan a anuntat ca dezbaterea va avea loc la BCU, la aula Carol I . Este o sala mica, din pacate, are doar 215 locuri pe scaune si doua loje, doua balcoane mari, care vor fi.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora pentru romani! Cu cat ar putea creste salariul minim pe economie

Premierul Ludovic Orban a anuntat ce se va intampla cu salariul minim pe economie. Vestea este una de o importanta deosebita pentru romani, mai ales ca ar putea urma si cresteri la nivel salarial. Guvernul va lua o decizie cu privire la aceste schimbari, pana la finele saptamanii in curs. Ludovic Orban, anunt de ultima .

Anunt de ultima ora! Ce se intampla cu pensionarii din judetul Dolj

Premierul Romaniei a declarat, in cursul zilei de luni, faptul ca PSD a acordat pensii pe luna octombrie la nivelul celor din august, in judetul Dolj. Aceasta ar fi parte a unei strategii de campanie. Ce se intampla cu pensionarii din Dolj? Ludovic Orban a declarat, in cursul zilei de luni, ca PSD a avut .

Anunt de ultima ora! Ce masuri se pot lua impotriva calatorilor din transportul public care nu se spala

Asta veste buna! Calatorii care nu se spala ar putea fi dati jos din autobuze. Autoritatile din Constanta cauta deja solutii pentru acest lucru. De la ce a pornit totul si care ar putea fi masurile care ar rezolva problemele? Calatorii care nu se spala ar putea fi dati jos din transporturile publice Autoritatile din .

Ce se va intampla daca Viorica Dancila merge la dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis. Rares Bogdan, marturisiri neasteptate

Rares Bogdan a facut marturisiri neasteptate despre dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis. Ce se va intampla daca Viorica Dancila isi va face aparitia? Ce se va intampla daca Viorica Dancila merge la dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis? Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative SNSPA) a anuntat ca va gazdui dezbaterea de marti a sefului .

RARES BOGDAN: Dancila se face de ras daca vine la dezbaterea de marti a lui Klaus Iohannis

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a declarat, la RFI, ca dezbaterea de marti a presedintelui Klaus Iohannis va incepe la ora 19 sau 20 si va fi organizata dupa model american, iar intre sase si noua invitati vor putea pune intrebari, probabil intre doua si patru intrebari de persoana.

Rares Bogdan, despre dezbaterea lui Iohannis: Dancila nu are ce sa caute acolo. PSD incearca sa o victimizeze

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a declarat, sambata, ca fostul premier Viorica Dancila nu are ce cauta la dezbaterea de marti a lui Klaus Iohannis. Fostul jurnalist a precizat ca presedintele nu are ce sa discute cu liderul PSD.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )