Libnet.ro
UNICEF

20:30

Rares Bogdan, atac fara precedent la adresa Avocatului Poporului: Aceasta nenorocita ordinara a blocat taierea pensiilor speciale

Adevărul Adevărul,
Rares Bogdan, atac fara precedent la adresa Avocatului Poporului: Aceasta nenorocita ordinara a blocat taierea pensiilor speciale

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a avut un atac fara precedent la adresa Avocatului Poporului Renate Weber, pe care o considera vinovata pentru blocarea legii prin care s-ar fi taiat pensiile speciale. continuă pe Adevărul

Rares Bogan, atac fara precedent! Aceasta nenorocita ordinara, mizerabila

Rares Bogdan lanseaza un atac dur la adresa Avocatului Poporului, Renate Weber, pe care o considera vinovata de blocarea legii menite sa reduca pensiile speciale.

Rares Bogdan (PNL): Nicusor Dan are sase procente peste Gabriela Firea. E perceput ca un om care vrea sa schimbe orasul (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, a vorbit despre oferta electorala a liberalilor pentru Capitala si spune despre Nicusor Dan, independentul in jurul caruia a fost construita formula comuna a PNL si.

Rares Bogdan: Presedintii de CJ de la UDMR si PSD au trait intr-o alta Romanie si au tinut lumea in captivitatea saraciei Vom castiga aceasta campanie, e un moment astral pentru PNL (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, sustine ca PSD nu e in stare sa vina cu proiecte serioase. Eurodeputatul este de parere ca, daca ar fi vrut cu adevarat sa mareasca pensiile sau veniturile.

Dani Otil, reactie fara precedent in direct la TV: O sa vina blestemul

Reactia vedetei de la Antena 1 a socat pe toata lumea. Fostul iubit al Mihaelei Radulescu, Dani Otil a facut un gest de ultim moment in fata tuturor. Reactia fara precedent a lui Dani Otil in direct la TV Cu ocazia deschiderii metroului din Drumul Taberei, prezentatorul emisiunii Neatza cu Razvan si Dani a transmis .

BNR anunta dezastrul in Romania. Ce s-a intamplat in 2020 este fara precedent

Banca Nationala a Romaniei a prezentat situatia economiei dupa primele sapte luni ale anului si modul in care a fost afectata de pandemia de coronavirus. Asa ceva nu s-a mai intamplat in Romania. Anuntul facut de BNR Potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei, in primele sapte luni ale anului 2020 , investitiile .

Giovanni Becali, atac fara mila la un bogatas al Romaniei: Miliardar inchipuit! Are apucaturi de Evul Mediu

Denis Alibec este disperat sa plece de la Astra in aceasta perioada de transferuri, dar sansele sale scad pe zi ce trece. Gaziantepspor, formatia pregatita de Marius Sumudica, a facut o oferta de 800. 000 de euro, dar Ioan Niculae spune pas. Patronul Astrei, 66 de ani, nu accepta sub un milion de euro, chiar daca .

Bilantul Avocatului Poporului dupa 7 luni de pandemie. Renate Weber: Unii ne critica deoarece am facut prea putin, altii pentru ca am facut prea mult

Sefa Avocatul Poporului AVP) Renate Weber a declarat, miercuri, ca volumul de activitate al institutiei pe care o conduce pe domeniul Sanatate s-a dublat, daca nu chiar triplat in starea de urgenta si cea de alerta. Precizarile au fost facute in contextul prezentarii Raportului AVP privind respectarea drepturilor omului si masurile exceptionale dispuse in perioada starii de urgenta si a starii de alerta 16 martie - 10 septembrie 2020).

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )