Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rares Bogdan il ataca pe Victor Ponta dupa ce acesta l-a acuzat pe Mihai Tudose de tradare

B1 B1,
Rares Bogdan il ataca pe Victor Ponta dupa ce acesta l-a acuzat pe Mihai Tudose de tradare

Fostul premier Mihai Tudose, care isi negociase cu Cladiu Manda revenirea la PSD, a negociat cu PNL pentru ca Pro Romania sa voteze favorabil investitura Guvernului Orban, acuza Victor Ponta, liderul formatiunii,. continuă pe B1

Rares Bogdan intervine in scandalul Ponta-Tudose : A nu sustine Guvernul Orban si a insela aspiratiile romanilor inseamna tradare, mister!

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan sare in apararea lui Mihai Tudose pe care Victor Ponta l-a acuzat de tradare pentru ca sustine investirea Guvernului Orban.

MANDA, CATRE VICTOR PONTA: Lumea uraste tradatorii ca tine, Victor

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda ii transmite lui Victor Ponta, dupa ce acesta l-a acuzat ca a negociat revenirea lui Mihai Tudose in PSD, ca lumea uraste tradatorii ca el si oricat ar incerca acum sa faca pe domnisorul de pension, nu mai pacaleste pe nimeni. Ai cazut intre scaune dupa ce ai incercat sa fii jolly joker-ul politic si nu ti-a iesit, afirma Manda.

Rares Bogdan ii ia apararea lui Tudose in razboiul din interiorul ProRomania: A nu sustine Guvernul Orban inseamna sa o lasi la butoane pe Dancila

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan ii ia apararea vicepresedintelui ProRomania dupa ce acesta din urma a fost acuzat de tradare de liderul partidului, Victor Ponta.

Rares Bogdan i-a reevaluat deja pe tradatorii din ProRomania: Mihai Tudose este un patriot

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a afirmat luni, in contextul scandalului din interiorul ProRomania, ca fostul premier Mihai Tudose este un patriot. Anterior, acesta din urma a fost atacat de Victor Ponta pe motiv ca a indemnat ProRomania sa voteze pentru investirea Guvernului Orban.

Rares Bogdan, despre votul pentru Guvernul Orban: Sunt extrem de increzator, pentru ca s-a spart frontul. Luni vor fi surprize (VIDEO)

Rares Bogdan este increzator ca liberalii vor reusi sa asigure cvorumul luni, la investirea Guvernului Orban. Acesta este un pas determinant, sustine europarlamentarul PNL, iar de acolo investirea.

Rares Bogdan, calcule de ultim moment inaintea votului din Parlament: Noaptea e un sfetnic bun. Avem 238 de voturi pentru Guvernul Orban

Rares Bogdan, prim-vicepresedinte PNL, a declarat la Antena 3 ca, in momentul de fata, 238 de parlamentari vor vota pentru investirea Guvernului Orban, aratand ca ultimele calcule arata ca este posibil ca.

Anuntul facut de Rares Bogdan despre Guvernul Orban: Avem 238 de voturi pe care ne bazam 100%

Rares Bogdan, prim-vicepresedinte PNL, a declarat la Antena 3 ca optimismul premierului desemnat, Ludovic Orban, in ceea ce priveste investitura Guvernului se bazeaza pe numaratoare. in opinia sa,.

Disputa intre PNL si USR pe voturile diasporei. Rares Bogdan: Dan Barna a pierdut. Nu va atinge nici 15%

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a declarat, joi, Antena 3, ca Viorica Dancila este pe locul 2 in sondajele partidului si ca USR va pierde cel mai important fief electoral de la europarlamentare.

Rares Bogdan: Noi vom lua inca din primul tur spre 60% in afara tarii. Diaspora nu mai e motivata pentru USR si Dan Barna

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, a declarat ca, in opinia sa, Dan Barna, candidatul USR-PLUS la prezidentiale, nu va lua nici 200. 000 de voturi in diaspora, desi alianta se bazeaza pe votul romanilor di.

Victor Ponta il acuza pe Mihai Tudose de tradare: El este negociatorul cu PNL. Mergem mai departe, dar fara vanzatori

Fostul premier al Romaniei,Victor Ponta, il acuza pe colegul sau Mihai Tudosede tradare si sustine intr-o postare pe Facebook ca acesta ar finegociat atat cu PSD cat si cu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )