Libnet.ro
UNICEF

17:15

Rares Bogdan: Barna, sub scorul partidului la prezidentiale

Antena3 Antena3,
Rares Bogdan: Barna, sub scorul partidului la prezidentiale

Razvan Dumitrescu a pregatit pentru aceasta seara o editie incendiara a emisiunii Subiectiv. Ce urmeaza in razboiul politic Gabriela Firea - Viorica Dancila? Gabriela Firea va vorbi in direct la Antena 3. continuă pe Antena3

Rares Bogdan: Iohannis va castiga prezidentialele, n-am nicio emotie. Ar fi interesanta o lupta in turul doi Iohannis - Barna. Sper intr-o campanie decenta, fara laturi aruncate in cap (VIDEO)

Klaus Iohannis va castiga un nou mandat la Cotroceni, este convins Rares Bogdan. Europarlamentarul PNL nu s-a aratat deranjat de faptul ca Alianta USR-PLUS a ales sa nu-l sustina pe Iohannis la prezidentiale,.

Rares Bogdan, despre intentia declarata a PSD de a impozita pensiile speciale: Nu le e rusine? Cum sa le taiati, ca voi le-ati dat! PSD a dat pensii speciale si liftierelor din Parlament (VIDEO)

Intentia declarata a PSD de a impozita pensiile speciale e, de fapt, o masura populista care nu va pacali pe nimeni, considera Rares Bogdan. Europarlamentarul PNL atrage atentia ca tocmai PSD a avut grija.

Rares Bogdan: Nimeni nu poate sta in fata unui candidat PNL-USR-PLUS la Bucuresti. Alegem cine e cel mai bine plasat pentru Primaria Generala. Obligatoriu trei sondaje de la institutii independente (VIDEO)

Nimeni nu poate sta in fata unui candidat PNL-USR-PLUS la Bucuresti, a declarat Rares Bogdan, pentru B1 TV. Europarlamentarul liberal a insistat ca Romania are nevoie de o administratie locala sanatoasa, iar l.

Rares Bogdan (PNL): Tentativele disperate ale liderilor PSD si ALDE de a o sabota pe Laura Codruta Kovesi au esuat, dar asta nu inseamna ca nu vor mai incerca

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a afirmat, joi, ca desi tentativele disperate ale liderilor PSD si ALDE de a o sabota pe Laura Codruta Kovesi au esuat, acest lucru nu inseamna ca nu vor mai.

Rares Bogdan, predictie sumbra pentru Dan Barna la alegerile prezidentiale

Razvan Dumitrescu a pregatit pentru aceasta seara o editie incendiara a emisiunii Subiectiv. Ce urmeaza in razboiul politic Gabriela Firea - Viorica Dancila? Gabriela Firea va vorbi in direct la Antena 3.

Rares Bogdan, in direct la Antena 3

Razvan Dumitrescu a pregatit pentru aceasta seara o editie incendiara a emisiunii Subiectiv. Ce urmeaza in razboiul politic Gabriela Firea - Viorica Dancila? Gabriela Firea va vorbi in direct la Antena 3.

Bogdan Chirieac, scenariu exploziv despre prezidentiale: Ierarhia va fi Barna, Dancila si Iohannis

Jurnalistul Bogdan Chirieac a declarat in exclusivitate pentru Antena 3 ca in opinia sa, PSD va merge la alegerile prezidentiale cu Viorica Dancila. Partidul incepe sa aiba incredere.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )