Libnet.ro
UNICEF

08:32

Rares Bogdan: Baronii PSD nu mai vor sa auda de Liviu Dragnea, a devenit un paria (VIDEO)

B1 B1,
Rares Bogdan: Baronii PSD nu mai vor sa auda de Liviu Dragnea, a devenit un paria (VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, a declarat joi, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Liviu Dragnea a ajuns in situatia i. continuă pe B1

Rares Bogdan (PNL), despre modificarea Codurilor penale: Cea mai grava lovitura data statului de drept din Romania si oamenilor cinstiti (VIDEO)

Rares Bogdan, candidat PNL la europarlamentare, sustine ca modificarile aduse de PSD-ALDE Codurilor penale, si trecute prin Parlament, reprezinta cea mai grava lovitura data statului de drept din Romania si oa.

Rares Bogdan: La referendum decidem viitorul Romaniei pentru urmatorii 50 de ani (VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, a declarat joi, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca la referendumul convocat de seful.

Rares Bogdan critica intentia PSD de a organiza un miting la Iasi in 9 mai

Candidatul PNL aflat pe primul loc pe lista partidului pentru alegerile europarlamentare, Rares Bogdan, a indemnat PSD sa renunte la ideea mitingului de la Iasi din 9 mai. Cand toata presa mondiala este cu ochii pe summitul de la Sibiu, exact atunci Liviu Dragnea face un miting impotriva Europei, impotriva asa-zisilor dusmani ai PSD, care nu-i lasa pe ei sa guverneze, a spus el.

Rares Bogdan (PNL), despre modificarile aduse Codului penal: L-ar scapa pe seful PSD si alti membri ai camarilei de procese

Rares Bogdan a reactionat dur dupa ce majoritatea PSD-ALDE a trecut prin Parlament schimbarile la Codul penal si Codul de procedura penala. Modificarile duc Romania in afara Uniunii Europene, ceea ce nu putem.

Rares Bogdan (PNL): Tudorele, nu uita, asteptam spovedania!

Rares Bogdan, candidatul PNL la europarlamentare,intervine in scandalul dintre Tudorel Toader si Liviu Dragnea. Liberalul sustine ca abia asteapta sa afle spovedania fostuluiministru al.

Rares Bogdan, despre achitarea lui Tariceanu: Acum nu mai e statul paralel? Acum sa inteleg ca le convine (VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, a comentat luni seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, decizia de achitare luata de judecatorii de la Curtea Suprema i.

Rares Bogdan: Eugen Nicolicea va deveni ministrul Justitiei cand voi fi eu presedintele Chinei (VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, crede ca deputatul Eugen Nicolicea nu are sanse sa ajunga ministru al Justitiei. Domnul Nicolicea va deveni ministrul.

PSD mai pierde un deputat. Nicolae Georgescu il lasa pe Dragnea pentru Ponta

Deputatul Nicolae Georgescu a anuntat, luni, ca paraseste PSD si merge la Partidul Pro Romania, formatiune condusa de Victor Ponta.

PSD mai pierde un deputat. Nicolae Georgescu isi anunta trecerea la partidul lui Ponta

Deputatul de Arges, Nicolae Georgescu, s-a alaturat echipei conduse de Victor Ponta si va sprijini candidatii PRO Romania la alegerile europarlamentare din 26 mai. Nicolae Georgescu a semnat luni, 22 aprilie,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )