Libnet.ro
UNICEF

08:01

Rares Bogdan, catre social-democrati: Degeaba, tov. Ciolacu! Cu aceasta afirmatie, PSD a intrat in campanie

Antena3 Antena3,
Rares Bogdan, catre social-democrati: Degeaba, tov. Ciolacu! Cu aceasta afirmatie, PSD a intrat in campanie

Rares Bogdan a reactionat la declaratia lui Marcel Ciolacu, potrivit careia PSD a pierdut alegerile si din cauza evenimentelor din 10 august. Prin aceasta afirmatie, PSD a intrat in campanie electorala. continuă pe Antena3

Schimb acid de replici. Eugen Teodorovici, deranjat ca i se spune Orlando: A facut-o magarul ala de Rares Bogdan cu ai lui Replica eurodeputatului PNL: Acest bou patentat...

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si liderul delegatiei romane din PPE, l-a numit bou patentat pe Eugen Teodorovici, dupa ce fostul ministru al Finantelor s-a aratat deranjat de cum ii este folosit.

Schimb de replici intre Rares Bogdan si un consilier PNL: Alooo, stimati consilieri generali ai Capitalei, ce faceti, dormiti?Pe bune?

Zilele acestea bucurestenii au avut probleme cu apa calda si caldura din cauza unei avarii la CTE Grozavesti, care intre timp a fost remediata. Rares Bogdan si-a exprimat revolta ca situatia treneaza de prea mult timp, reprosandu-i lui Firea banii investiti in alta parte, dar nu si-a uitat nici colegii, astfel ca un consilier PNL,Ciprian Ciucu, s-a vazut nevoit sa intervina.

Rares Bogdan, dupa avariile in lant ale RADET: Cum e posibil, doamna Firea, sa nu aiba oamenii din Bucuresti caldura si apa calda de trei saptamani? in schimb, va laudati cu cel mai mare targ de Craciun din Europa, cu buget de 1 milion de euro

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan ii cere socoteala primarului general Gabriela Firea, dupa ce mii de bucuresteni stau in frig si fara apa calda din cauza avariilor RADET. Ce-i porcaria asta,.

Cele mai bune memeuri cu Rares Bogdan, noua sursa de amuzament pe internet: Clipeste de doua ori daca vrei sa te salvam

Fostul jurnalist Rares Bogdan, acum prim-vicepresedintele PNL, a devenit sursa de memeuri pe internet dupa alegerile prezidentiale de duminica, 24 noiembrie.

Rares Bogdan da reteta pentru reformarea PSD-ului si Stangii din Romania

Liderul PNL Rares Bogdan iese la rampa dupa ce Klaus Iohannis a obtinut un scor zdrobitor in urma al.

Rares Bogdan (PNL): Fonduri europene de miliarde de euro, pe care PSD le-a ignorat desi erau gratis, asteapta sa fie cheltuite

Fonduri europene in valoare de miliarde de euro, pe care PSD le-a ignorat, desi erau gratis, asteapta sa fie cheltuite, a afirmat luni Rares Bogdan, eurodeputat PNL si lider al delegatiei romane din.

Rares Bogdan: Vom avea alegeri anticipate in urmatoarele 6 luni

Rares Bogdan a declarat ca alegerile anticipate vor avea loc in urmatoarele sase luni, PNL avand in acest sens o strategie foarte bine pusa la punct. intrebat, la RFI, daca acesta este momentul cel mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2549 seconds )