Libnet.ro
UNICEF

18:00

Rares Bogdan, discutie neasteptata cu Angela Merkel. Mesajul primit de europarlamentarul PNL

Playtech Playtech,
Rares Bogdan, discutie neasteptata cu Angela Merkel. Mesajul primit de europarlamentarul PNL

Rares Bogdan a avut o discutie aparte cu nimeni alta decat Angela Merkel. Ce subiecte au fost puse pe nepusa masa si care a fost mesajul pe care l-a primit europarlamentarul PNL? Rares Bogdan, discutie cu Angela Merkel Rares Bogdan a vorbit in exclusivitate pentru fanatik. ro despre cum se vede Romania de la Bruxelles. Politicianul . continuă pe Playtech

Rares Bogdan dezvaluie cate teste COVID-19 se fac, de fapt, in Romania. Cifre incredibile!

Rares Bogdan a afirmat, luni seara, la Realitatea Plus, ca Guvernul si presedintele au gestionat exceptional situatia de pandemie, iar acum PSD ar dori cresterea numarului de infectari pentru a amana alegerile locale si parlamentare.

Rares Bogdan anunta o noua petrecere, dupa cea data pentru fiica sa: Trebuie sa respectam regulile

Europarlamentarul Rares Bogdan anunta o noua petrecere, dupa cea pentru fiica sa, data in luna iunie, in plina pandemie. De data aceasta, liberalul spune ca il va sarbatori pe baietelul sau. Chiar daca infectarile cu coronavirus cresc, nu trebuie sa ne bagam sub pat, spune politicianul.

VIDEO Atmosfera de predare a puterii in Germania: Angela Merkel isi prezinta potentialul succesor, Markus Soder

Angela Merkel a recurs marti la o regie inedita alaturi de potentialul sau succesor, bavarezul Markus Soder, a carui buna gestionare a crizei coronavirusului i-a conferit rolul de favorit, scrie AFP.

Angela Merkel afirma ca landul Bavaria are un premier bun

Cancelarul german Angela Merkel a salutat astazi activitatea sefului executivului landului Bavaria, Markus Soder, dar a refuzat sa se lase atras intr-o dezbatere privind persoana favorita a-i succeda in functia de sef al executivului federal, pe care politiciana crestin-democrata o va parasi in 2021.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )