Libnet.ro
UNICEF

15:45

Rares Bogdan nu exclude functia de ministru de Interne in Guvernul Citu : Ma duc unde-mi cere tara

Antena3 Antena3,
Rares Bogdan nu exclude functia de ministru de Interne in Guvernul Citu : Ma duc unde-mi cere tara

Europarlamentarul PNL, Rares Bogdan, dat pe surse ca ministru de Interne in Guvernul Florin Citu, a declarat astazi ca vrea sa isi duca pana la capat mandatul de eurodeputat si ca il sustine pe Marcel Vela, dar nu exclude, totusi, functia de ministru: Ma duc unde-mi cere tara. continuă pe Antena3

Lovitura pe care o da Rares Bogdan. Ce functie va avea in noul Guvern

Se negociaza pentru formarea viitorului Guvern, iar discutiile din interiorul PNL sunt tot mai dure. Presedintele Klaus Iohannis este de acord sa-l desemneze din nou premier pe Ludovic Orban, daca coalitia PNL, USR-PLUS si UDMR il va propune, scrie Ziarul de Cluj. Ce functie va avea Rares Bogdan in noul Guvern Surse politice spun pentru .

Nemultumitii din PNL, un pas inapoi. Rares Bogdan: Am considerat ca discutiile noastre in partid pot fi amanate. Acum importanta e tara

Dupa ce in cursul zilei au fortat un puci in partid, nemultumitii din PNL fac un pas inapoi in razboiul cu Ludovic Orban. A fost o rugaminte a presedintilor din filiale, nu e nimic razboinic. Consideram ca acum e mult mai important sa dam un guvern rapid. Am considerat ca discutiile noastre in partid pot fi amanate. Acum importanta e tara, este impotanta stabilitatea si oferirea un guvern si a unui program de guvernare extrem de eficient, a declarat prim-vicedintele Rares Bogdan.

La loc comanda! Contestatarii din PNL dau inapoi. Rares Bogdan:Acum e mult mai important sa dam un Guvern rapid. Suntem un partid viu, nu comunist

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a anuntat ca sedinta BPN convocata pentru ora 19. 00 nu se va mai tine, fiind reprogramata, pentru ca e nevoie de un Guvern cat mai repede. De altfel, de la Secretariatul PNL a fost trimis un mesaj privind reprogramarea sedintei, dupa ce tot aceasta strucura anuntase intalnirea.

Puci in PNL? Rares Bogdan: Liderii PNL doresc sa stie ce anume s-a negociat. Nu este nimic razboinic in convocarea BPN

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a declarat, pentru stiripesurse. ro, faptul ca acest BPN va avea loc pentru ca a fost convocat statutar si se arata surprins de agitatia creata, in conditiile in care s-a convocat o sedinta doar pentru a discuta despre stadiul negocierilor.

Liderii dreptei dau semnalul primelor intelegeri. Rares Bogdan:Azi veti vedea fum alb.Barna: Am rumegusul in portbagaj

PNL-USR-PLUS-UDMR au reluat vineri negocierile pentru formarea unei coalitii de guvernare. Mai multi lideri atat din PNL cat si din USR-PLUS au dat deja semnale ca s-au ajuns la acorduri, dupa ce, vineri dimineata, sursele Adevarul au dezvaluit cum se vor imparti functiile din noul Executiv. Azi veti vedea fum alb, a mentionat Rares Bogdan.

Negocierile pentru coalitia de guvernare. Rares Bogdan: Va fi fum alb azi Dan Barna: Eu am rumegus in portbagaj, e ok

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a spus vineri, la sosirea la Vila Lac 1, unde au loc noi negocieri PNL, USR-PLUS si UDMR ca astazi va iesi fum alb.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )