Libnet.ro
UNICEF

13:45

Rares Bogdan, interventie ferma in Parlamentul European: De ce sunt pedepsiti romanii? Primirea Romaniei in Schengen nu e un moft

Antena3 Antena3,
Rares Bogdan, interventie ferma in Parlamentul European: De ce sunt pedepsiti romanii? Primirea Romaniei in Schengen nu e un moft

Rares Bogdan a cerut joi in plenul Parlamentului European ca Romania sa fie primita in spatiul Schengen. continuă pe Antena3

Rares Bogdan a cerut in plenul PE primirea Romaniei in spatiul Schengen: De ce sunt sunt pedepsiti romanii, desi sunt cei mai pro-europeni din UE?

Europarlamentarul Rares Bogdan a cerut joi in plenul Parlamentului European ca Romania sa fie primita in spatiul Schengem subliniind ca presedintele si Guvernul sunt actori care sustin in forta valorile statului de drept. De ce sunt pedepsiti romanii, desi sunt cei mai pro-europeni?, a mai afirmat acesta.

Firea le multumeste lui Dan Barna, Rares Bogdan si Traian Basescu: Au inteles ca pacanelele nu sunt mai importante decat teatrele

Primarul general Gabriela Firea le-a multumit public politicienilor care au sustinut deschiderea teatrelor: Marcel Ciolacu, Dan Barna, Rares Bogdan, Traian Basescu, Victor Ponta.

PSD ar vrea ca si Ciolacu sa muste din Guvernul Orban precum Rares Bogdan

Sustinatorii Partidului Social Democrat PSD) sunt dezamagiti ca nu au un lider care sa se opuna Guv.

Rares Bogdan, atac dezlantuit: La pacanele e diavolul!

Rares Bogdan sustine ca jocurile de noroc nu ar fi trebuit sa fie deschise. Europarlamentarul liberal afirma ca decizia privind amanarea deschiderii restaurantelor nu a apartinut PNL.

Rares Bogdan, acuzatii extrem de grave: Priviti-le rudele in ochi, hahalerelor

Rares Bogdan a postat un editorial extrem de dur, chiar in ziua in care a postat pe Facebook o fotografie de la Manastirea Oasa, alaturi de Parintele Iustin. Acesta acuza PSD ca vrea sa se foloseasca de criza de coronavirus pentru a castiga voturi.

Rares Bogdan a baut dupa primarul general si musca din Orban

Vedetei de televiziune politica europarlamentarul Rares Bogdan i s-a activat instinctul de primar ge.

Parlamentul European: Criteriile pentru definirea investitiilor verzi, definitiv adoptate

Parlamentul European a adoptat definitiv, joi, criterii pentru a defini investitiile verzi, fara a transa insa chestiunea ultrasensibila a energiei nucleare, scrie AFP.

Parlamentul European cere lansarea Conferintei privind viitorul Europei

Parlamentul European solicita inceperea Conferintei cat mai repede posibil si luarea in considerare a provocarilor evidentiate de pandemia de coronavirus.

Clotilde Armand, despre muncitorii romani sezonieri: Este revoltator ca oamenii sa se considere sclavii Europei Parlamentul European va vota o rezolutie pe aceasta tema

Parlamentul European urmeaza sa dezbata si sa voteze saptamana aceasta rezolutia privind muncitorii sezonieri. E vorba de a nu exista o discriminare intre francezi si muncitorii romani care vin in Franta sau intre nemti si muncitorii romani care se duc in Germania. Este revoltator ca oamenii sa se considere sclavii Europei, asa cum s-au considerat romanii. Noi nu putem sa admitem acest lucru, a declarat la RFI eurodeputata Clotilde Armand.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )