Libnet.ro
UNICEF

10:30

RARES BOGDAN: Liderii UDMR si-au abandonat propriile comunitati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RARES BOGDAN: Liderii UDMR si-au abandonat propriile comunitati

Candidatul PNL pe prima pozitie pentru europarlamentare, Rares Bogdan, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Targu Mures, ca timp de 24 de ani toate guvernele Romaniei au fost construite in jurul UDMR, iar unii lideri ai acestei formatiuni i-au abandonat pe locuitorii din Covasna si Harghita. continuă pe Ziarul Bursa

RARES BOGDAN, PNL: Am sustinut necesitatea acestui referendum

Candidatul Partidului National Liberal la alegerile europarlamentare Rares Bogdan a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Targu Mures, ca este unul dintre cei care au sustinut necesitatea organizarii unui referendum referitor la interzicerea amnistiei si gratierii.

Rares Bogdan: La Ministerul Transporturilor, Razvan Cuc patroneaza un dezastru absolut (VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare, l-a criticat, miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, pe ministrul Transporturilor,.

Rares Bogdan se impiedica in declaratia de avere. Vila si teren in Voluntari de 500.000 de euro de la familia controversatei prietene a Elenei Udrea din SUA

Rares Bogdan, cap de lista al PNL pentru alegerile europarlamentare, si-a cumparat in prima parte a anului trecut, alaturi de sotia sa, Antoanela Bogdan, o proprietate in Voluntari zona Pipera), judetul Ilfov,.

Rares Bogdan: Daca vor fi adoptate OUG pe Codurile penale si pe completurile de cinci judecatori, Romania va cadea de pe harta(VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL pentru aelegerile europarlamentare, a comentat, marti seara, in platoul Stirilor B1 Tv, discursul presedintelui Klaus Iohannis de la sedinta solemna din.

Rares Bogdan, dupa falimentul Realitatea TV: E o mizerie de nedescris, o lovitura groaznica inainte de campania electorala

Rares Bogdan, fost prezentator TV si actual candidat la europarlamentare din partea PNL, a catalogat drept o mizerie si o mare lovitura data presei intrarea in faliment a postului de stiri Realitatea TV, situatie pe care patronul televiziunii, Cozmin Gusa, o pune pe seama presiunilor politice.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )