Libnet.ro
UNICEF

18:45

Rares Bogdan: PNL va valida miercuri propunerea de premier. Sunt 3-4 nume, Nicolae Ciuca unul dintre ele Presedintele Iohannis are ultimul cuvant

Hotnews Hotnews,
 Rares Bogdan: PNL va valida miercuri propunerea de premier. Sunt 3-4 nume, Nicolae Ciuca unul dintre ele Presedintele Iohannis are ultimul cuvant

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a anuntat marti seara ca liberalii vor valida miercuri, intr-o sedinta a Biroului Politic National BPN), propunerea de premier. El a precizat ca sunt luate in calcul trei-patru nume, confirmand ca unul dintre acestea este chiar Nicolae Ciuca, premierul interimar. continuă pe Hotnews

Rares Bogdan: PNL anunta, miercuri seara, numele noului premier. Liberalii vor avea 10-11 ministere din 18

Europarlamentarul Rares Bogdan a declarat ca numele candidatului PNL la functia de prim-ministru va fi anuntat miercuri seara, dupa ce, in cursul zilei, vor fi discutate in partid propunerile de candidatura.

Liberalii vor valida miercuri propunerea de premier

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a anuntat ca liberalii vor valida miercuri intr-o sedinta a B.

Rares Bogdan: PNL are un scor bun si-si va consolida prima pozitie Ministerele la care liberalii nu sunt dispusi sa renunte

Rares Bogdan, prim-vicepresedinte PNL, a declarat ca liberalii sunt pe primul loc la alegerile parlamentare si-si vor consolida pozitia dupa numararea tuturor voturilor si dupa redistribuire. Acesta a mai.

Rares Bogdan: PNL va guverna Romania in continuare

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a declarat duminica, dupa inchiderea urnelor ca vor fi patru ani de guvernare a partidului national liberal intr-o coalitie a fortelor moderniste care inteleg ca Romania poate fi reconstruita in parteneriat cu presedintele Klaus Iohannis.

Rares Bogdan (PNL): Probabil vom valida propunerea de premier miercuri seara. Nicolae Ciuca e una din variante Vom avea o majoritate de aproximativ 260 de parlamentari

Liberalii vor discuta, miercuri, despre propunerea de premier cu care vor merge la Cotroceni, urmand ca aceasta sa fie validata,probabil, in cursul aceleiasi zile, seara, in BPN, a precizat Rares.

Rares Bogdan: Guvernul trebuie sa treaca, obligatoriu, pana pe 31 decembrie. Nicolae Ciuca este una dintre optiunile de premier (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a declarat miercuri ca, din punctul sau de vedere, Romania ar trebui sa aiba un nou guvern instalat pana, cel tarziu, la 31 decembrie. Liberalii trebuie urmeaza sa.

Rares Bogdan: Nu vrem scandal intre palate Unul dintre nume nu a aparut in spatiul public

Liberalii vor avea miercuri seara Biroul Politic National pentru a valida propunerea de premier, iar inaintea acestei sedinte Ludovic Orban va merge la Cotroceni pentru a discuta cu Klaus Iohannis despre cele trei propuneri pentru postul de prim-ministru, a declarat prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan, care a spus ca liberlii nu vor scandal intre palate, ci un premier care sa lucreze perfect cu presedintele. El a spus ca liberalii au 3 propuneri pentru prim-ministru - Nicolae Ciuca, un alt nume vehiculat in spatiul public si un nume pe care presa l-a scapat.

Liberalii vor valida, miercuri, 3-4 propuneri de premier pe care le vor prezenta la Cotroceni. Rares Bogdan: Noi facem propunerile si domnia sa va alege

Europarlamentarul Rares Bogdan a anuntat ca liberalii vor discuta, miercuri, la pranz, propunerile de premier cu care vor merge la presedintele Klaus Iohannis, iar acestea vor fi validate miercuri seara in cadrul BPN.

Rares Bogdan a explicat cum s-ar putea imparti ministerele intre PNL, USR-PLUS si UDMR Despre propunerea de premier a liberalilor: Avem 3 nume, oameni extrem de buni in domeniile lor (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, a declarat ca liberalii au pentru moment trei propuneri de premier, cu totii oameni specialisti si care stiu ce au de facut. El a explicat si cum s-ar putea.

Surse: 90% Ciuca va fi premierul Romaniei. Care sunt celelalte doua nume propuse de PNL

Rares Bogdan a explicat, miercuri, cum ar putea arata noul Guvern, tinand cont de procentele castigate de fiecare partid in parte.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )