Libnet.ro
UNICEF

06:00

Rares Bogdan prezinta datele care arata CUM iNGROAPA PSD ROMANIA: Tara noastra, cea mai riscanta din UE

B1 B1,
Rares Bogdan prezinta datele care arata CUM iNGROAPA PSD ROMANIA: Tara noastra, cea mai riscanta din UE

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan prezinta joi, pe Facebook, cifre care arata cum ingroapa PSD Romania. Potrivit liberalului, tara noastra se imprumuta la cea mai mare rata a dobanzii din Europa si. continuă pe B1

RARES BOGDAN: Am acceptat functia de prim-vicepresedinte PNL

Eurodeputatul Rares Bogdan declara la RFI ca i s-a propus postul de prim-vicepresedinte al PNL si ca accepta. Arata ca partidul m-a primit cu bratele deschise, iar eu am venit in PNL pentru a ramane si pentru a fi un bun coleg,precizeaza el.

Rares Bogdan: Accept postul de prim-vicepresedinte PNL. M-au primit cu bratele deschise, iar eu am venit in partid pentru a ramane

Eurodeputatul Rares Bogdan confirma ca i s-a propus functia de prim-vicepresedinte al PNL si spune ca o va accepta pentru ca este onoranta si arata ca liberalii l-au primit cu bratele deschise, iar el a venit in partid pentru a ramane.

Rares Bogdan: Dancila ar trebui ca, inainte de a candida la prezidentiale, sa urmeze inca o data scoala liceala. Nu va reusi sa obtina un scor mai mare de 20%

Viorica Dancila ar trebui ca, inainte de a candida la alegerile prezidentiale, sa urmeze inca o data scoala liceala, spune la RFI eurodeputatul PNL Rares Bogdan, care considera ca actualul premier nu ar avea nici o sansa sa intre in turul al doilea. Liberalul si-ar dori o batalie dreapta-drepta in turul secund al scrutinului din toamna.

Rares Bogdan, propus pentru functia de prim-vicepresedinte al PNL (surse)

Ludovic Orban il propune pentru functia de prim-vicepresedinte al PNL pe Rares Bogdan, au declarat surse din interiorul partidului, citate de agentia Mediafax. Consiliul National in care va fi desemnat prim-vicepresedintele partidului are loc pe data de 8 august.

Mircea Badea il ataca pe Rares Bogdan. S-a oripilat de initiativa lui Teodorovici? Ce spunea acum cateva luni

Mircea Badea a lansat un nou atac la adresa lui Rares Bogdan. Prezentatorul de la Antena 3 l-a intrebat pe europarlamentarul PNL daca isi mai mentine declaratia din urma cu 2 luni, cand spunea ca liberalii vor elimina pensiile speciale in primele 30 de zile dupa ce vor ajunge la guvernare. Mircea Badea il ataca .

Rares Bogdan, despre o posibila candidatura la Primaria Capitalei: `Nu spun nici da, nici nu. Eu ma opun ca noi sa avem un candidat din afara partidului`

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan nu exclude posibilitatea de a candida la functia de primar general al Capitalei. intrebat, joi seara, in cadrul unei emisiuni televizate, in legatura cu o eventuala.

Rares Bogdan, prim-vicepresedinte al PNL

Europarlamentarul liberal Rares Bogdan a afirmat, pentru RFI, ca va accepta propunerea de a ocupa fu.

Rares Bogdan va fi noul prim-vicepresedinte al PNL

Cariera politica a fostului realizator de emisiuni TV, Rares Bogdan, este in plina ascensiune. Europarlamentarul liberal a declarat pentru un post de radio ca va accepta propunerea de a ocupa functia de prim-vicepresedinte al Partidului National Liberal, dupa ce a avut o discutie in acest sens cu liderul PNL, Ludovic Orban: Am discutat cu presedintele partidului, domnul Ludovic Orban.

Rares Bogdan este noul prim-vicepresedinte al PNL: Partidul m-a primit cu bratele deschise, iar eu am venit in partid pentru a ramane si pentru a fi un bun coleg

Eurodeputatul Rares Bogdan a declarat ca i s-a propus postul de prim-vicepresedinte al PNL si ca l-a acceptat, potrivit news. ro.

Rares Bogdan: Mi s-a propus si am acceptat functia de prim-vicepresedinte PNL

Eurodeputatul Rares Bogdan declara la RFI ca i s-a propus postul de prim-vicepresedinte al PNL si ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )