Libnet.ro
UNICEF

14:15

Rares Bogdan a rabufnit. Mesajul violent pe care l-a dat in plina campanie electorala

Playtech Playtech,
Rares Bogdan a rabufnit. Mesajul violent pe care l-a dat in plina campanie electorala

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a declarat ca urmeaza o perioada care in cartile de istorie va fi trecuta ca lunga guvernare liberala deoarece va fi guvernarea ce va marca viata in bine. Rares Bogdan a rabufnit Astazi, europarlamentarul Rares Bogdan a precizat, la o manifestare electorala organizata in municipiul Reghin, ca unii alegatori vor fi . continuă pe Playtech

Rares Bogdan: Daca PSD ar fi vrut sa mareasca pensiile, ar fi facut-o acum un an. Orlando Teodorovici i-a cerut insa Vioricai Dancila sa nu ceara asta

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a afirmat, miercuri, referitor la documentul ce demonstreaza ca, in ciuda discursului public, siPSDstia ca bugetul de stat nu poate suporta o majorare a.

Rares Bogdan, convins sa isi trimita copilul la scoala: Pandemia va tine mult si bine

Rares Bogdan spune ca a luat decizia de a-si trimite fiul la scoala. Europarlamentarul PNL afirma ca oamenii trebuie sa se obisnuiasca sa traiasca atat cu noul coronavirus, cat si cu respectarea regulilor de protectie sanitara impuse de autoritati.

Rares Bogdan: O solutie pentru romanii din Diaspora, trei zile de vot la alegerile parlamentare

Rares Bogdan, euro-deputat si prim-vicepresedinte PNL, vrea ca romanii din afara granitelor tarii sa.

Rares Bogdan: imi voi duce copilul la scoala. Trebuie sa ne obisnuim sa traim cu acest virus. Nu putem sa ne permitem sa ratam o generatie (VIDEO)

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a declarat luni seara, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca el isi va trimite fiul la scoala, fiind de parere ca oamenii trebuie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )