Libnet.ro
UNICEF

12:30

Rares Bogdan, replica dura pentru Calin Popescu Tariceanu: Daca prostia si ticalosia ar durea

B1 B1,
Rares Bogdan, replica dura pentru Calin Popescu Tariceanu: Daca prostia si ticalosia ar durea

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan reactioneaza dur dupa ce presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, l-a criticat pe seful statului, Klaus Iohannis, facand referiri la atacul de la Hiroshima. continuă pe B1

CALIN POPESCU-TARICEANU: Rolul lui Kovesi - sa ne blocheze accesul la fondurile europene

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, liderul ALDE, afirma ca in cazul in care Romania ar obtine, prin Laura Codruta Kovesi, postul de procuror sef european, acest lucru ar reprezenta, de fapt, un mar otravit, intrucat fosta sefa a DNA ar urma sa aiba ca rol principal blocarea accesului la fonduri europene pentru tara noastra.

Calin Popescu Tariceanu da de pamant cu Laura Codruta Kovesi. De ce nu o vrea la Parchetul European

Tariceanu lanseaza un avertisment taios. Presedintele Senatului nu o vrea pe Laura Codruta Kovesi la Parchetul European. Ce mesaj, care o vizeaza pe fosta sefa DNA, a postat acesta in mediul online? De ce Tariceanu nu o vrea pe Kovesi la Parchetul European? Calin Popescu Tariceanu se dezlantuie si da cartile pe fata in privinta .

CALIN POPESCU-TARICEANU: Iohannis a lepadat orice spoiala de neutralitate

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca a renuntat la respectul fata de limitele functiei si le cere institutiilor statului sa adopte masuri pe gustul domniei sale.

CALIN POPESCU-TARICEANU: O candidatura comuna ALDE - PSD la prezidentiale, un succes

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, ieri, ca o candidatura la prezidentiale cu sanse de succes mai mari ar fi una comuna ALDE - PSD.

CALIN POPESCU-TARICEANU: Expertii GRECO nu comentat despre protocoalele secrete

Expertii GRECO nu au avut nimic de comentat despre dezvaluirile din ultimii ani, intre acestea fiind protocoalele secrete sau dosarele facute la comanda, a afimat, ieri, presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, lider al ALDE.

CALIN POPESCU-TARICEANU: Expertii GRECO nu au comentat despre protocoalele secrete

Expertii GRECO nu au avut nimic de comentat despre dezvaluirile din ultimii ani, intre acestea fiind protocoalele secrete sau dosarele facute la comanda, a afimat, ieri, presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, lider al ALDE.

Calin Popescu Tariceanu, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: S-a terminat cu mimarea democratie de catre presedintele tuturor romanilor

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat ca presedintele Klaus Iohannis, dupa o sedinta politica profund neconstitutionala cu PNL, ordona Guvernului sa elaboreze un proiect de lege in domeniul.

Calin Popescu Tariceanu: Sa reamintim cum a fost capitalul romanesc calcat efectiv pe cap. Kovesi, procuror-sef european - un mar otravit

Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, vorbeste despre o posibila numire a Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european, despre care spune ca ar putea fi un mar otravit, care sa.

Bogdan Chirieac: Nu vad ca PSD sa-l sprijine la prezidentiale pe Calin Popescu Tariceanu

Jurnalistul Bogdan Chirieac si-a exprimat cu fermitate parerea in legatura cu deiciza social-democratilor de a avea un candidat propriu si de a nu sustine un candidat unic al coalitiei ALDE-PSD, prin persoana lu.

Tariceanu face noi atacuri la adresa Laurei Codruta Kovesi, a Uniunii Europene si a investitorilor straini

Vestul nu pare deloc interesat in a acorda compensatii Estului, motiv pentru care functia de procuror-sef european ar putea fi un mar otravit, a precizat presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )