Libnet.ro
UNICEF

13:00

Rares Bogdan, in studioul HotNews.ro: Divortul UDMR de PSD, un ultim act al disperarii ca nu vor intra in Parlamentul European / Dupa alegeri vom forta o schimbare a Guvernului

Hotnews Hotnews,
 Rares Bogdan, in studioul HotNews.ro: Divortul UDMR de PSD, un ultim act al disperarii ca nu vor intra in Parlamentul European / Dupa alegeri vom forta o schimbare a Guvernului

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, a afirmat, la HotNews. ro LIVE, ca dupa europarlamentare PNL va forta o schimbare a Guvernului. El se declara convins ca la alegerile de duminica liberalii vor obtine cel mai mare scor din istoria post-decembrista. Despre divortul UDMR-PSD, el a spus ca este un ultim gest al UDMR, in disperarea ca va pierde alegerile de duminica si ca nu va intra in Parlamentul European. continuă pe Hotnews

Culisele divortului politic UDMR-PSD. Attila Korodi, in studioul HotNews.ro: Despre situatia de la Valea Uzului - o tensiune de acest gen nu am perceput niciodata. Perceptia publica a fost de persecutie a comunitatii maghiare

Liderul deputatilor UDMR, Attila Korodi, a declarat, la HoNews. ro LIVE, ca situatia de la Cimitirul Eroilor de la Valea Uzului este o criza fara precedent, perceputa de comunitatea maghiara drept un afront puternic si o persecutie a maghiarilor, iar reactia autoritatilor a fost total disproportionata. El a explicat ca UDMR a rupt protocolul cu PSD pentru ca simpatizantii Uniunii percep aceasta colaborare politica ca fiind una negativa. Pe de alta parte, Korodi spune ca votantii UDMR nu vad bine nici colaborarea cu PNL sau Rares Bogdan, nefiind practic nicio diferenta intre acesta si Liviu Dragnea, din perspectiva lor.

Culisele divortului politic UDMR-PSD. Attila Korodi, in studioul HotNews.ro: Despre situatia de la Valea Uzului - o tensiune de acest gen nu a fost niciodata. Perceptia publica este de persecutie a comunitatii maghiare

Liderul deputatilor UDMR, Attila Korodi, a declarat, la HotNews. ro LIVE, ca situatia de la Cimitirul Eroilor de la Valea Uzului este o criza fara precedent, perceputa de comunitatea maghiara drept un afront puternic si o persecutie a maghiarilor, iar reactia autoritatilor a fost total disproportionata. El a explicat ca aceasta situatie a determinat UDMR sa rupa protocolul cu PSD. Potrivit lui Korodi, simpatizantii Uniunii au perceput colaborarea cu PSD drept una negativa, dar nu vad bine nici colaborarea cu PNL sau Rares Bogdan, nefiind practic nicio diferenta intre acesta si Liviu Dragnea, din perspectiva lor.

LIVE Ce sanse are PNL sa bata PSD la alegerile europarlamentare? Rares Bogdan discuta acum in studioul HotNews.ro

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, este invitat la acesta ora la HotNews. ro LIVE. Temele de discutie vizeaza subiecte de actualitate la nivelul Uniunii Europene si implicatiile lor pentru Romania. Cititorii HotNews. ro pot adresa intrebari invitatului, pe temele anuntate in articol, pana astazi la ora 13. 30, folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate si nu vor fi aprobate cele care contin injurii sau atacuri la persoana.

Ce sanse are PNL sa bata PSD la alegerile europarlamentare? Rares Bogdan, invitat astazi, de la ora 14.00, la HotNews.ro LIVE

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, este invitat astazi, de la ora 14. 00,la HotNews. ro LIVE. Temele de discutie vizeaza subiecte de actualitate la nivelul Uniunii Europene si implicatiile lor pentru Romania. Cititorii HotNews. ro pot adresa intrebari invitatului, pe temele anuntate in articol, pana astazi la ora 13. 30, folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate si nu vor fi aprobate cele care contin injurii sau atacuri la persoana.

Rares Bogdan: Vom solicita inca de duminica seara ca PSD si ALDE sa paraseasca de indata Palatul Victoria (VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, a declarat joi, in timpul unui miting electoral organizat la Bistrita ca imediat dupa alegeri liberalii vor solicita ca PSD si.

Rares Bogdan: De ce trebuie sa ne preocupe de doi ani si jumatate mai mult drepturile infractorilor decat drepturile oamenilor cinstiti?(VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, a declarat joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca, de doi ani si jumatate, coalitia de la guvernare este mai.

Rares Bogdan: Romani, nu va irositi votul daca vreti ca PSD sa fie oprit de la acapararea totala a Romaniei (VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegeriel europarlamentare, a lansat un apel la adresa romanilor, sa mearga la vot pe 26 mai. in discursul sau sustinut, miercuri, la mitingul electoral.

Rares Bogdan (PNL): Pentru ca vinovatii sa plateasca, pentru ca Romania sa fie eliberata, trebuie sa votati! Viitorul copiilor sta in votul dumneavoastra! (VIDEO)

Rares Bogdan, candidat PNL la europarlamentare, i-a indemnat pe romanii din tara si din diaspora sa iasa la vot, pentru ca vinovatii sa plateasca pentru toate relele ultimilor ani, iar Romania sa revina ac.

Moment penibil pentru Rares Bogdan. Ce arata sondajele

Fostul jurnalist Rares Bogdan a fost adus cu surle si trambite in PNL pe post de cap de lista al liberalilor pentru alegerile europarlamentare si, desi are scaunul de eurodeputat asigurat, se pregateste,.

Buzau: Ancheta la o scoala din Movila Banului, unde au fost gasite pliante cu Rares Bogdan, candidat al PNL la alegerile europarlamentare

Ministerul Educatiei cere Inspectoratului Scolar Judetean Buzau sa demareze o ancheta in scoala din comuna Movila Banului, unde ar fi fost aduse in cursul zilei afise electorale cu Rares Bogdan, candidatul PNL la alegerile europarlamentare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )