Libnet.ro
UNICEF

16:00

Rares Bogdan sustine taierea pensiilor speciale ale magistratilor: Nu pot sa aiba pensii de 350 de milioane si marea masa a cetatenilor...

B1 B1,
Rares Bogdan sustine taierea pensiilor speciale ale magistratilor: Nu pot sa aiba pensii de 350 de milioane si marea masa a cetatenilor...

Rares Bogdan, liderul europarlamentarilor PNL, a declarat ca va lupta ca pensiile speciale ale magistratilor sa fie taiate. Liberalul a sustinut ca nu este corect ca magistratii sa aiba pensii atat. continuă pe B1

Rares Bogdan, anunt de ultima ora: va insista in PNL pentru taierea pensiilor speciale ale magistratilor

Rares Bogdan, liderul europarlamentarilor PNL, a declarat ca sustine taierea pensiilor speciale ale magistratilor. De o astfel de masura, daca ea va fi luata, va fi afectat inclusiv procurorul-general al Romaniei, Augustin Lazar, despre care s-a spus ca ar incasa o pensie de cateva zeci de mii de lei. Rares Bogdan, cel care a deschis [] .

PNL anunta taierea pensiilor magistratilor

PNL anunta taierea pensiilor magistratilor. Nu pot sa aiba pensii de 350 de milioane si marea masa a cetatenilor. Domnul Augustin Lazar, daca va avea 300 de milioane, va avea posibil 120 de milioane.

RARES BOGDAN: PNL cere demisia lui Teodor Melescanu

Eurodeputatul ales din partea PNL Rares Bogdan spune ca PNL cere demisia ministrului Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, si ca miercuri dimineata va depune plangere penala pe numele acestuia pentru modul in care a fost organizat scrutinul in diaspora.

Traian Basescu, replica pentru Rares Bogdan: Am vazut declaratia lui ca va fi seful meu. Sunt un om care nu prea a avut sefi

Senatorul Traian Basescu, viitor europarlamentar din partea PMP, a comentat ironic faptul ca Rares Bogdan a fost propus de liberali ca sef al grupului parlamentarilor romani ai PPE in Parlamentul European,.

Rares Bogdan: PNL va initia o motiune de cenzura ca sa indeparteze aceasta calamitate de la guvernare (VIDEO)

Rares Bogdan, primul loc pe lista cu care PNL a castigat alegerile europarlamentare, a anuntat initierea unei motiune de cenzura pentru demiterea guvernului condus de Viorica Dancila. Am avut o discutie cu .

Rares Bogdan: Niciun alt lider politic nu a dus Romania la exasperare cum a dus-o Liviu Dragnea

Candidatul PNL la europarlamentare Rares Bogdan a vorbit la Adevarul Live despre condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul angajarilor fictive, punctand ca presedintele PSD a dus Romania la exasperare. Acesta a vorbit si despre rezultatul europarlamentarelor, afirmand ca populistii au primit o lectie usturatoare.

Rares Bogdan, anunt de ultima ora dupa ce a aflat rezultatele alegerilor europarlamentare

Fostul jurnalist Rares Bogdan a savurat din plin victoria PNL in alegerile europarlamentare. Bogdan, cap-de lista al PNL, a plecat dimineata de la sediul PNL, dupa ce rezultatele erau clare. Am.

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Rares Bogdan: PNL este pregatit sa guverneze intreaga Romanie

Rares Bogdan, cel care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, i-a cerut demisia premierului Viorica Dancila, pentru modul incalificabil in care a organizat.

Rares Bogdan: Am depus plangeri penale impotriva lui Melescanu si lui Carmen Dan pentru modul in care au fost organizate alegerile din diaspora

Rares Bogdan a declarat, duminica seara, ca a inregistrat o plangere penala impotriva ministrului de Externe, Teodor Melescanu, si a ministrului de Interne, Carmen Dan, din cauza modului in care au fost organizate alegerile europarlamentare in diaspora.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2575 seconds )