Libnet.ro
UNICEF

12:30

RARES BOGDAN: Nu vom lasa Romania in ghearele PSD si ALDE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RARES BOGDAN: Nu vom lasa Romania in ghearele PSD si ALDE

Rares Bogdan, fost moderator de televiziune si cel care deschide lista de candidati a PNL pentru alegerile europarlamentare, a facut, astazi, un apel la cei care impartasesc valorile liberale sa iasa la vot in numar cat mai mare pe data de 26 mai. continuă pe Ziarul Bursa

RARES BOGDAN: Nu vom lasa Romania in ghearele PSD si ALDE

Rares Bogdan, fost moderator de televiziune si cel care deschide lista de candidati a PNL pentru alegerile europarlamentare, a facut, astazi, un apel la cei care impartasesc valorile liberale sa iasa la vot in numar cat mai mare pe data de 26 mai.

Rares Bogdan: Alegerile din mai sunt despre ramanerea in Europa sau caderea de pe harta europeana / PNL are atuul oamenilor care au adus bani europeni (VIDEO)

Rares Bogdan, cap de lista al PNL la europarlamentare, a vorbit, pentru B1 TV, despre atuurile liberalilor in fata social-democratilor, inaintea acestor alegeri. Bogdan a sustinut ca, in vreme ce PSD are.

Surse: Rares Bogdan critica PNL pentru ca nu e promovat suficient

Capul de lista al PNL pentru alegerile europarlamentare, Rares Bogdan, si-a criticat colegii de partid pentru ca in Bucuresti nu ar fi pus afise electorale cu el, cu toate ca ar trebui sa fie unul dintre cei mai vizibili candidati, au declarat surse participante la sedinta Biroului Executiv al PNL.

Danca (PNL): Coalitia PSD-ALDE inlocuieste mega-prostia OUG 114 cu mai multe prostii mai mici. Tripleta de cosmar Dragnea-Valcov-Teodorovici l-ar face mandru si pe Kim Jong-un

Ionel Danca, purtatorul de cuvant al PNL, sustine ca ceea ce face coalitia PSD-ALDE, care a modificat Ordonanta 114 printr-un act normativ similar, este sa inlocuiasca o mega-prostie cu mai multe prostii mai mi.

Raport NECRUTATOR al PNL privind promisiunile electorale uitate ale PSD-ALDE. Ionel Danca: Majorarile de salarii si pensii au fost MINCIUNI SFRUNTATE care au crescut veniturile doar pe hartie

Ionel Danca, purtatorul de cuvant al PNL, a publicat duminica o analiza in care vorbeste despre falimentul promisiunilor electorale ale PSD ALDE. Liberalul arata ca, la mai mult de doi ani de la.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )