Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ce raspunde Mirela Vaida despre intentia CNA de a o scoate pe Vulpita de la Antena 1. Cum justifica povestea

Playtech Playtech,
Ce raspunde Mirela Vaida despre intentia CNA de a o scoate pe Vulpita de la Antena 1. Cum justifica povestea

Daca audientele arata ca romanii ateapta cu nerabdare continuarea povestii Vulpitei si a lui Viorel, CNA e de alta parere. Consiliul are intentia de a-i scoate pe cei doi tineri de pe post. Cum a reactionat Mirela Vaida la cele auzite? CNA intentioneaza sa o scoata pe Vulpita de la Antena 1 Povestea Vulpitei si . continuă pe Playtech

Cum justifica Mirela Vaida cazul Vulpita de la Acces Direct: Fara ipocrizie, acesta e scopul oricarei emisiuni. Cat timp un produs are cautare, nu se va opri

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct, de la Antena 1, a comentat scandalul generat de telenovela Vulpita, dupa ce cazul celor doi soti din Vaslui a ajuns pe masa CNA si a fost aspru criticat de membrii forului.

Mirela Vaida, dezvaluiri in premiera despre al patrulea copil. Asta da surpriza in showbiz

Mirela Vaida a facut in premiera o serie de dezvaluiri despre perspectiva de a aduce pe nume pe al patrulea copil. indragita prezentatoare a oferit recent in presa mondena un interviu in care vorbeste despre vi.

Mirela Vaida surprinde cu anuntul pentru cel de-al patrulea copil. Sotul ei isi doreste o fetita

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct, a devenit mama pentru prima data la 32 de ani. Vedeta surprinde cu anuntul pentru cel de-al patrulea copil. Alexandru, sotul ei, isi doreste o fetita. Mirela Vaida surprinde cu anuntul pentru cel de-al patrulea copil Vedeta de televiziune Mirela Vaida are un mariaj fericit alaturi de Alexandru. Cei .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )