Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ce a raspuns Adrian Nastase, cand a fost intrebat daca a dorit cu adevarat sa se sinucida dupa condamnare

Antena3 Antena3,
Ce a raspuns Adrian Nastase, cand a fost intrebat daca a dorit cu adevarat sa se sinucida dupa condamnare

Fostul premier Adrian Nastase a vorbit in premiera despre momentul in care a vrut sa se sinucida, dupa ce a fost condamnat. continuă pe Antena3

Adrian Nastase a inceput sa planga, in direct la TV. Ce a povestit fostul premier

Adrian Nastase a fost prezent in emisiunea 40 de intrebari cu Denise Rifai, de la Kanal D, unde a raspuns unui tir de intrebari acide. Dupa ce a vorbit despre viata, afaceri si iubiri, fostul premier s-a aratat coplesit de un subiect, care l-a adus in pragul emotiei, facandu-l sa lacrimeze. Subiect sensibil pentru Adrian .

Adrian Nastase, in emisiunea lui Denise Rifai: Credeam ca romanii sunt capabili sa decida intre mine si Basescu in functie de guvernare. A fost intr-adevar socant VIDEO

Adrian Nastase a fost invitat, marti seara, in emisiunea 40 de intrebari incomode cu Denise Rifai de la Kanal D. Fostul premier a vorbit despre cariera sa politica, viata personala, condamnarea la inchisoare si tentativa de sinucidere.

Adrian Nastase, veste extrem de trista: Am aflat, cu profund regret, trecerea sa in nefiinta!

Adrian Nastase a anuntat, luni seara, pe blogul sau, trecerea in nefiinta a ambasadoarei Paraschiva Badescu, cea care a fost prima, si pentru o lunga perioada de timp, singura femeie desemnata in calitate de sef de misiune OSCE.

Dana Budeanu a fost intrebata daca se vaccineaza. Ce raspuns a putut oferi

Dana Budeanu, despre cel mai discutat subiect la acest moment: vaccinul anti-Covid19. Nu am nimic, sunt sanatoasa tun. Nu sunt antivaccinista, eu mi-am vaccinat copiii dupa schema obligatorie. Dana Budeanu, la Subiectiv despre vaccinul anti-covid19 Dana Budeanu a fost invitata in platoul emisiunii Subiectiv, de la Antena 3, in data de 4 ianuarie. Ca de .

Cum arata Dana Nastase la 65 de ani. Imaginea care spune totul despre sotia lui Adrian Nastase

Fostul premier si om politic, Adrian Nastase se poate mandri cu o casnicie de 35 de ani. Alaturi de el, atat la bine, cat si la rau, i-a stat Dana Nastase. Sotia fostului premerie, recent, a implinit frumoasa varsta de 65 de ani. Apropiatii familie Nastase recunosc ca Dana arata impecabil pentru varsta pe care .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )