Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un raspuns obrazniciei lui Mihai Gadea: Andrei Plesu si dreptul la demnitate

Hotnews Hotnews,
 Un raspuns obrazniciei lui Mihai Gadea: Andrei Plesu si dreptul la demnitate

In anul in care aniversam infiintarea Colegiului Noua Europa, cand ar trebui sa-i spunem cu totii lui Andrei Plesu ce ii datoram, Mihai Gadea, trambitas al intreprinderii voiculesciene numita Antena 3, si-a permis un atac ignobil impotriva fondatorului acestei oaze in desert, cum spunea Marius Stan reluind o metafora a Hannei Arendt. Sa-l numesti pe Andrei Plesu sluga este o abominatiune, o miselie, o ticalosie. Prima intrebare, fireasca si necesara este: Cine este Mihai Gadea? Cine ii ingaduie lui si altor ciuvici sa scuipe pe valorile acestei tari? Daca nu vom apara dreptul la demnitate, vom fi cu totii victimele atacurilor hienelor, pramatiilor si canaliilor. continuă pe Hotnews

Mihai Gadea, dupa ce a fost facut obraznicatura de Andrei Plesu: Daca ati avea de ales intre o obraznicatura si o sluga, ce ati alege? Ciuvica: Minte ca un porc, e si prost omul

Mihai Gadea l-a acuzat pe Andrei Plesu, marti seara, la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, ca a fost o sluga a tuturor regimurilor de dupa 1989, indiferent daca au fost de dreapta sau de stanga.

Industria minciunii la Antena 3. Adevarata viata a lui Andrei Plesu

Specialist al tonurilor si esentelor intermediare. cum l-a definit sociologul german Wolf Lepenies), Andrei Plesu a marcat ca intr-un mod unic si spectaculos forumul cetatii. El este ambasadorul inteligentei est-europene, avocatul decentei morale si soldatul civilitatii, scrie Mihail Neamtu, presedinte Noua Republica, pe blogul lui de pe adevarul. ro.

Industria minciunii la Antena 3. Adevarata viata a lui Andrei Plesu (I)

Specialist al tonurilor si esentelor intermediare. cum l-a definit sociologul german Wolf Lepenies), Andrei Plesu a marcat intr-un mod unic si spectaculos forumul cetatii. El este ambasadorul inteligentei est-europene, avocatul decentei morale si soldatul civilitatii.

Mircea Badea: Autoritatile ar face bine sa-l gaseasca inaintea mea pe cel care l-a amenintat pe Mihai Gadea

Mircea Badea a facut o serie de comentarii pe marginea amenintarilor cu moartea primite de Mihai Gadea. Realizatorul emisiunii in Gura Presei a declarat ca ar fi bine ca autoritatile sa-l gaseasca.

Mihai Gadea, amenintat cu moartea

Mihai Gadea a anuntat, marti, la Antena 3, ca a fost amenintat cu moartea de o persoana dezechilibrata mintal. Omul s-a fotografiat cu o arma de foc, mai exact un pistol Beretta, si a spus ca regreta.

Mihai Gadea, amenintat cu moartea. Extremistul care l-a atacat, simpatizant al unui partid politic

Mihai Gadea a anuntat, marti, la Antena 3, ca a fost amenintat cu moartea de o persoana dezechilibrata mintal. Omul s-a fotografiat cu o arma de foc, mai exact un pistol Beretta, si a spus ca regreta.

Scrisoare deschisa pentru Mihai Gadea de la un scriitor adventist: Ai cazut in penibil. Ai grija sa nu devii penibil

La scurt timp dupa emisiunea in care Mihai Gadea l-a avut invitat pe Crin Antonescu, jurnalistii de la EVZ au primit o scrisoare de la scriitorul Elisei Virgil, care ii era adresata directorului postului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )