Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raspunsul Columbiei pentru Trump: Traficul de droguri din America Latina, cauzat de consumul ridicat din Europa si Statele Unite

Adevărul Adevărul,
Raspunsul Columbiei pentru Trump: Traficul de droguri din America Latina, cauzat de consumul ridicat din Europa si Statele Unite

Traficul de droguri din America Latina va continua atat timp cat consumul va ramane ridicat in Europa si Statele Unite, i-a raspuns ministrul columbian de Externe Maria angela Holguin presedintelui american Donald Trump, care a amenintat recent ca nu va considera Columbia un partener de incredere in combaterea acestui flagel. continuă pe Adevărul

Cum a fentat legea interlopul roman care a mutat sute de kilograme de droguri din America de Sud in Marea Britanie

Marius Negrea, un interlop din Bistrita-Nasaud care a mutat sute de kilograme de risc si de mare risc din America de Sud in Marea Britanie, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Bistriteanul mai avea o condamnare la 4 ani de inchisoare, insa decizia nu este definitiva. Acesta a mai fentat legea o data, fiind achitat intr-un alt dosar.

Enel si Enap inaugureaza prima centrala geotermala din America de Sud, Cerro Pebellon

Enel si Enap au inaugurat Cerro Pabellon, prima centrala geotermala din America de Sud, construita la 4. 500 de metri deasupra nivelului marii, potrivit unui comunicat al celor doua companii, trimis Redactiei.

Un Pont pe Zi: Cote si ponturi pentru meciul Barcelona - Juventus din Liga Campionilor(VIDEO)

Dan Bara a prezentat din editia de luni noapte a emisiunii Un pont pe zi cele mai interesante cote pentru meciul Barcelona - Juventus, din prima etapa a fazei grupelor din Liga.

Cosmar total pentru soferi! Traficul rutier, blocat azi-noapte pe DNq si DN1A

Soferii care circula intre Brasov si Ploiesti au parte de cea mai neagra zi pe care au petrecut-o in trafic, din cauza ca atat DN1, cat si DN1A sunt blocate! .

Trafic deviat de astazi pana duminica pe DN 7, la Titu, pentru organizarea targului anual din localitate

Traficul pe Drumul National 7, la Titu, in judetul Dambovita, este inchis, de marti dimineata pana duminica la miezul noptii, pentru organizarea evenimentului Targul Anual din Orasul Titu. Circulatia va fi deviata pe mai multe strazi din oras, sectorul respectiv de drum fiind semnalizat corespunzator, potrivit news. ro.

Cum sunt cheltuiti banii cetatenilor europeni: Limuzina de lux cu volan incalzit si frigider in cotiera pentru reducerea saraciei romilor din Vaslui

EMI Call Data, o firma partenera cu primaria Dragomiresti din judetul Vaslui intr-un proiect UE pentru reducerea saraciei in randul romilor din comuna, vrea sa contracteze in leasing operational un autoturism 4x4 cu o valoare estimata de peste 208. 000 de lei peste 45. 000 euro). Firma a cerut initial ca autoturismul sa aiba minim: volan incalzit, cotiera centrala cu functie de refrigerare si tapiterie de piele, dar ulterior a modificat anuntul scotand aceste cerinte. Am scos anumite lucruri din anunt pentru ca asa am considerat potrivit. Contractul a fost evaluat si nu se incalca nici o lege. Eventual faceti o petitie la Ministerul Fondurilor Europene daca credeti ca este prea mult. ', a declarat Alina Jijie, reprezentantul legal al firmei care face aceasta achizitie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )