Libnet.ro
UNICEF

08:17

Raspunsul lui Dancila, intrebata daca il va gratia pe Dragnea in cazul in care va ajunge presedinte

B1 B1,
Raspunsul lui Dancila, intrebata daca il va gratia pe Dragnea in cazul in care va ajunge presedinte

Liviu Dragnea a formulat apel fata de decizia Tribunalului Bucuresti de confirmare a noii conduceri PSD, stabilite la Congres. Viorica Dancila, acum presedinte PSD, a declarat ca nu cunoaste ratiunile pentru. continuă pe B1

Dancila, intrebata daca il gratiaza pe Liviu Dragnea in cazul in care ajunge presedinte: Doamne fereste! VIDEO

Presedintele PSD Viorica Dancila a vorbit la Adevarul Live despre demersurile lui Liviu Dragnea de a dizolva partidul, afirmand ca o intristeaza decizia acestuia. De asemenea, intrebata daca l-ar gratia pe fostul lider al partidului in cazul in care ajunge presedinte, Viorica Dancila a raspuns scurt: Doamne fereste, nici nu se pune problema.

Viorica Dancila, intrebata daca il gratiaza pe Liviu Dragnea daca ajunge presedinte: Doamne fereste!

Presedintele PSD Viorica Dancila a vorbit la Adevarul Live despre demersurile lui Liviu Dragnea de a dizolva partidul, subliniind ca o intristeaza decizia acestuia. De asemenea, intrebata daca l-ar.

DANCILA, INTREBATA DACA L-AR GRATIA PE DRAGNEA: Doamne, nici nu se pune problema

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Viorica Dancila, spune ca nu a mai discutat cu Liviu Dragnea dinainte ca acesta sa fie arestat si spune ca nu il va gratia pe fostul sef al social-democratilor, in cazul in care va ajunge presedintele Romaniei. Doamne, nici nu se pune problema, sustine Dancila.

Dancila spune ca nu l-ar gratia pe Dragnea, daca ajunge presedinte: Doamne, nici nu se pune problema

Daca ar ajunge presedinte al Romaniei, Viorica Dancila sustine ca nu l-ar gratia pe Liviu Dragnea. Fostul sef al PSD este inchis de la finalul lui mai, dupa ce a fost condamnat la 3,6 ani de inchisoare in dosarul angajarilor fictive.

Ecaterina Andronescu, intrebata daca este tentata si ea sa treaca la partidul lui Ponta: Niciodata nu e bine sa spui niciodata

Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educatiei, acum senator PSD, a raspuns, cand a fost intrebata la RFI daca se gandeste sa plece la Pro Romania, ca niciodata nu e bine sa spui niciodata.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )