Libnet.ro
UNICEF

13:00

Raspunsul sefului DIICOT la cererea lui Iohannis. Felix Banila nu vrea sa demisioneze

Antena3 Antena3,
Raspunsul sefului DIICOT la cererea lui Iohannis. Felix Banila nu vrea sa demisioneze

Felix Banila reactioneaza marti dupa ce Klaus Iohannis i-a solicitat demisia, spunand ca va analiza cererea presedintelui, precizand totodata ca activitatea DIICOT nu se rezuma numai la cazul. continuă pe Antena3

Povestea numirii unui procuror-sef pe care subordonatii nu l-au vrut Soarta lui Felix Banila este acum la mana ministrului Justitiei

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, ar putea declansa procedura de revocare din functie a sefului DIICOT, Felix Banila, care a anuntat ca nu demisioneaza, asa cum i-a cerut presedintele Klaus Iohannis. Felix Banila a fost numit in functie in iulie 2018 de catre seful statului, la propunerea ministrului de atunci al Justitiei Tudorel Toader. La acea data, procurorii din DIICOT i-au trimis presedintelui o scrisoare in care ii cereau sa nu il numeasca pe Banila la sefia DIICOT, aratand ca proiectul managerial conceput de Felix Banila arata ca acesta nu cunoaste si nu intelege structura si competentele DIICOT.

Dancila, replica pentru Iohannis: Daca eu ceream demisia sefului DIICOT, era un scandal foarte mare acum

Viorica Dancila il acuza pe Klaus Iohannis ca se foloseste electoral de cazul Caracal, comentand ca presedintele era in concediu la momentul tragediei, iar ea a venit la Bucuresti si a luat masuri. in privinta sefului DIICOT caruia Iohannis i-a cerut demisia, Dancila spune ca, in primul rand, e nevoie de o analiza.

Detaliile demisiei lui Felix Banila, la cererea lui Klaus Iohannis. Cu cine s-a consultat seful DIICOT

Detaliile demisiei lui Felix Banila, procurorul-sef al DIICOT, la cererea lui Klaus Iohannis. Cu cine s-a consultat oficialul? Detaliile demisiei lui Felix Banila, la cererea lui Klaus Iohannis Klaus Iohannis i-a cerut demisia procurorului-sef Felix Banila, luni, 30 septembrie, in cadrul unei declaratii de presa, dupa evenimentele petrecute in cazul Caracal. Banila a fost propus .

Reactia sefului DIICOT Felix Banila dupa ce Iohannis i-a cerut demisia. Ar putea reprezenta expresia unui om las

Dupa ce Klaus Iohannis i-a cerut demisia pentru modul in care a gestionat situatia de la Caracal si crima recenta din Dambovita, seful DIICOT, Felix Banila, a anuntat ca va da curs cererii presedintelui doar dupa ce se va consulta cu seful ierarhic si cu toti cei implicati in procesul numirii sale.

Dancila, replica pentru Iohannis: Nu se poate folosi o tragedie ca tema de campanie electorala. Daca ceream eu demisia sefului DIICOT, era un scandal foarte mare acum (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a lansat o serie critici la adresa presedintelui Klaus Iohannis pe tema solicitarii acestuia ca seful DIICOT, Felix Banila, sa demisioneze, ca urmare a felului in care a fost gestionat.

Felix Banila, PRIMA REACTIE dupa ce Klaus Iohannis i-a cerut demisia: Voi trata cu maxima seriozitate solicitarea presedintelui. Voi culege opiniile colegilor mei, ale sefului ierarhic si voi comunica decizia (VIDEO)

Seful DIICOT, Felix Banila, reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a solicitat demisia ca urmare a felului in care a fost gestionat pana acum cazul de la Caracal. intr-un comunicat de.

Radu Tudor, despre mutarea lui Iohannis de a cere demisia sefului DIICOT: Presedintele marcheaza institutional si politic. Cazul Caracal a devenit caz de campanie electorala prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis a cerut demisia procurorului-sef al DIICOT, Felix Banila, motivul fiind modul in care au decurs anchetele din cazul Caracal si cazul Dambovita, care genereaza in continuare semne.

Ministerul Justitiei ar putea declansa procedura de revocare din functie a sefului DIICOT

Ministerul Justitiei ar putea declansa procedura de revocare din functie a sefului DIICOT, Felix Banila, in cazul in care acesta nu isi da demisia, asa cum i-a cerut presedintele Klaus Iohannis, au precizat.

Felix Banila, rege al DIICOT-ului, amplul tau proces cognitiv a produs: neincredere, confuzie, violenta fizica, teoriile conspiratiei in cazurile Alexandra Macesanu si Luiza Melencu

Mie imi plac eroii zilelor noastre. Uite, Banila DIICOT! I s-a cerut demisia de catre Presedintele tarii. I s-a umflat gusa ca intelectualii si a dat-o in bara ca mitocanii. Incompetenta naste astfel de superbitati: Va asigur despre faptul ca demisia sefului DIICOT, daca aceasta se va produce, va fi rezultatul unui amplu proces cognitiv si nu doar expresia unei simple porniri instinctuale, golita de importanta functiei, de care, de altfel, sunt pe deplin constient.

ANALIZA B1.RO Tripleta din fruntea DIICOT si controversele care le-au marcat activitatea in justitie Cum au bulversat Oana Schmidt-Haineala, Giorgiana Hosu si Felix Banila activitatea institutiei (FOTO)

RO Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut, luni seara, demisia lui Felix Banila de la sefia DIICOT, criticand in termeni duri felul in care parchetul anti-mafie a gestionat dosarul privind tragedia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )