Libnet.ro
UNICEF

07:00

Rasturnare in cazul Caracal. Gheorghe Dinca, probleme in puscarie. Ce pretentii are de la colegii de celula

Playtech Playtech,
Rasturnare in cazul Caracal. Gheorghe Dinca, probleme in puscarie. Ce pretentii are de la colegii de celula

Gheorghe Dinca, presupusul criminal din Caracal care le-a rapit pe Luiza Melencu si pe Alexandra Macesanu, despre care nu s-a aflat nici pana la ora actuala nimic sigur, are mari pretentii in inchisoare. Se pare, ca acesta este foarte deranjat de faptul ca colegii de celula nu-l respecta. il enerveaza detinutii. Simte ca nu mai . continuă pe Playtech

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Acuzatii grave: Traficul de persoane practicat de familia Dinca, ignorat total de DIICOT. Ce s-a aflat despre Alexandra si Luiza

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Alexandru Cumpanasu iese la atac si cere DIICOT sa nu mai protejeze oameni care ar putea fi vinovati de trafic de persoane in acest caz. Ce s-a aflat despre Alexandra Macesanu si Luiza Melencu? Cazul Caracal. Alexandru Cumpanasu, acuzatii grave Alexandru Cumpanasu, candidat independent pentru functia de presedinte al .

Decizie de ULTIM MOMENT in CAZUL CARACAL. Magistratii au decis soarta lui Gheorghe Dinca

Gheorghe Dinca ramane in arest. Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis, vineri, prelungirea arestului preventiv pentru inca 30 de zile pentru barbatul de 66 de ani din Caracal.

SOCUL ANULUI in cazul CARACAL! Politia din ITALIA, INFORMATII CUTREMURATOARE despre Alexandra si Luiza

Cazul din Caracal, cu cele doua fete disparute, a socat Romania! Familiile celor doua tinere spera, in continuare, ca fetele lor traiesc, iar ceea ce ar fi declarat Gheorghe Dinca, principalul suspect in.

Gheorghe Dinca ramane in spatele gratiilor. Mandatul de arestare preventiva a fost prelungit

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis, vineri, sa prelungeasca mandatul de arestare pe numele lui Gheorghe Dinca, barbatul care a spus ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu.

Miscare neasteptata in cazul Caracal. O noua persoana implicata in dosar, la cererea familiei Melencu

Cazul Caracal se adanceste in abis pe zi ce trece. Miscarea neasteptata a familiei Melencu. O noua persoana implicata in dosar, la cererea lor. Miscare neasteptata in cazul Caracal. O noua persoana implicata in dosar, la cererea familiei Melencu De la apelul 112 al Alexandrei Macesanu din data de 25 iulie 2019, de la ora .

Dezvaluiri uluitoare in cazul Caracal! Motivul pentru care mama Luizei Melencu i-a declarat razboi unchiului Alexandrei Macesanu

Mama Luizei Melencu nu vrea sa mai auda de Alexandru Cumpanasu, dupa ce candidatul la alegerile prezidentiale a mintit-o ca are probe care dovedesc faptul ca fata ei se afla in Italia, alaturi de Alexandra Macesasnu. De partea Cealalta, Cumpanasu a anuntat ca rupe legatura cu familia Melencu si se concentreaza pe cautarea Alexandrei. Cazul .

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. Mama Luizei dupa 11 ore la DIICOT: Fata a fost traficata

Rasturnare de situatie in ancheta de la Caracal. Mama Luizei a stat 11 ore la sediul DIICOT pentru a vedea ce probe au adunat procurorii in cele sapte luni care au trecut de la disparitia fetei sale. Dupa a ce.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2246 seconds )