Libnet.ro
UNICEF

09:30

Rasturnare de situatie: De ce a aparut Andreea Marin purtand o masca neagra din dantela! Fanii au fost luati prin surprindere... (FOTO)

B1 B1,
Rasturnare de situatie: De ce a aparut Andreea Marin purtand o masca neagra din dantela! Fanii au fost luati prin surprindere... (FOTO)

Andreea Marin si-a surprins fanii cu o aparitie misterioasa la Venetia. Vedeta a purtat o tinuta neagra la care a asortat o masca din dantela si s-a fotografiat in fermecatorul oras italian. Iar. continuă pe B1

Sunt conectata la aparate: Din pacate este adevarat... Anuntul trist despre Andreea Marin a fost facut...

Andreea Marin a ajuns pentru a treia oara la doctor, in urma cu o saptamana. Problemele cu inima s-au agravat pentru fosta prezentatoare de la TVR. Oameni dragi, zilele astea sunt un robotel cablat pr.

PANICA TOTALA pentru Andreea Marin: Nu stiam cat e de GREU...

Andreea Marin, coplesita de emotie! Fiica ei a participat, de curand, la primul concurs de cultura generala organizat la Barcelona. Vedeta a marturisit ca nu stia cat este de greu pentru un parinte sa.

Cata SENSIBILITATE! Andreea Marin, in LACRIMI: Din pacate, totul se CONFIRMA...

Andreea Marin a fost coplesita de emotie dupa ce a primit un dar de la una dintre admiratoarele sale. Vedeta a primit un tricou cu un imprimeu care are legatura cu fiica sa, Violeta, si o scrisoare. Sa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,264 seconds )