Libnet.ro
UNICEF

21:00

Rasturnare de situatie in cazul carnagiului din Ungaria. Microbuzul implicat in accident avea certificatul de inmatriculare retinut

Antena3 Antena3,
Rasturnare de situatie in cazul carnagiului din Ungaria. Microbuzul implicat in accident avea certificatul de inmatriculare retinut

Apar noi informatii socante despre tragedia din Ungaria in care noua romani si-au pierdut viata. Microbuzul implicat in accident avea certificatul de inmatriculare retinut din luna. continuă pe Antena3

Detalii tulburatoare despre accidentul din Ungaria. Microbuzul ar fi functionat in ilegalitate

Apar noi detalii in cazul teribilului accident din Ungaria, in care noua persoane si-au pierdut viata. Vezi si: Accident cumplit in Ungaria. Noua romani au murit Potrivit celor mai recente informatii,.

Ipoteza-soc in cazul accidentului din Ungaria! Se schimba tot ce stiai

La nici 24 de ore de la producerea tragediei din Ungaria, in urma careia noua romani si-au pierdut viata, apar primele informatii de la rudele soferului vinovat. Cumnatul barbatului a oferit informatii care.

VIDEO CUTREMURATOR in cazul tragediei din Ungaria. Soferul microbuzului facea Live pe Facebook in momentul accidentului

Noua romani si-au pierdut viata, marti dupa-amiaza, pe o sosea din Ungaria. Acestia se aflau intr-un microbuz al carui sofer a trecut pe contrasens si a intrat din plin intr-un TIR. Un cunoscut al.

Noi informatii in cazul carnagiului din apropiere de Budapesta, unde noua romani au murit. Ce s-a aflat dupa operatiunea de descarcerare

In continuarea comunicarilor privind accidentul rutier produs in apropiere de Budapesta, in care a fost implicat un microbuz care se deplasa catre Romania dinspre Slovenia, Ministerul Afacerilor Externe face.

Antena 3, imagini in exclusivitate de la locul tragicului accident din Ungaria. E de-a dreptul socant cum arata microbuzul implicat in incident - VIDEO

Reporterii Antena 3 au ajuns in exclusivitate in locul in care politia ungara analizeaza epavele camionului si microbuzului implicat in accidentul din Ungaria. Masina este de-a dreptul strivita. Nu i se mai .

Familiile celor noua romani morti in accidentul din Ungaria vor fi despagubite

Familiile celor noua romani care si-au pierdut vietile in urma cumplitului accident din Ungaria vor fi despagubite fiindca microbuzul in care se aflau acestia era asigurat. Soferul avea asigurare.

A fost declarat mort in accidentul din Ungaria, dar mai multe postari apar pe pagina lui de Facebook: Cine a distribuit acest video?

Noua persoane au murit ieri in carnagiul de pe o sosea din Ungaria. Rudele celor morti isi plang durerea cu lacrimi amare, iar pierderea suferita este imensa. Printre cei morti se numara Lunca Karoly, un.

Tragedia din Ungaria. Edilul din comuna Mica: in stare de soc nu sunt doar parintii, ci multi din sat

O familie din comuna Mica, judetul Mures, a ramas fara cei doi copii dupa accidentul din Ungaria. Baietii au murit, dar si sotia unuia dintre ei. Primarul Szekely Ladislau spune ca parintii mortilor, dar.

MAI, dupa accidentul tragic din Ungaria: Un sofer in live pe Facebook, noua persoane decedate. STOP!

Ministerul Afacerilor Interne MAI) le atrage atentia soferilor ca o clipa de neatentie la volan le poata lua viata. O sosea din Ungaria un sofer in live pe facebook 9 persoane decedate mai mult.

Copilul cel mic al soferului microbuzului mortii din Ungaria, in lacrimi: Tati a murit!

Lacrimi de durere acasa la Petru Kalau, soferul vinovat de producerea accidentului din Ungaria, in urma caruia si-au pierdut viata noua romani, inclusiv el. Cei doi copii ai barbatului, impreuna cu familia, su.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2675 seconds )