Libnet.ro
UNICEF

09:00

Rasturnare de situatie in cazul contractelor de energie electrica! Schimbari majore pentru romani

Antena3 Antena3,
Rasturnare de situatie in cazul contractelor de energie electrica! Schimbari majore pentru romani

Avem informatii de ultima ora despre factura la energie electrica. Se decid chiar acum schimbari majore pentru peste 6 milioane de consumatori care trebuie sa treaca de pe piata universala de energie electrica pe piata concurentiala, odata cu liberalizarea pietei. continuă pe Antena3

Ce se intampla cu contractele la energie electrica. Schimbare majora de ultima ora pentru 6 milioane de romani

Se decid schimbari pentru cei peste 6 milioane de consumatori care trebuie sa treaca de pe piata universala de energie electrica pe piata concurentiala, odata cu liberalizarea pietei. Ce se intampla cu contractele la energie electrica in urma scandalul facturilor la energie mai mari cu 25% pentru consumatorii care nu vor avea timp sa aleaga .

Se pregatesc schimbari majore la Dacia: ce e Renaulution si ce spun sefii companiei

Renault are planuri mari pentru 2021, iar strategia poate aduce schimbari majore la constructorul autohton Dacia. Renault vine cu o strategie noua pentru 2021, una care implica schimbari majore.

IN 2020 E-Distributie Banat a investit 127 milioane de lei in modernizarea retelelor de energie electrica

E-Distributie Banat, operatorul de distributie a energiei electrice parte a grupului Enel, a investit anul trecut 127 milioane de lei in digitalizare si in modernizarea echipamentelor si retelelor de energie electrica din judetele Arad, Timis, Caras Severin si Hunedoara.

Alimentarea cu energie electrica se opreste astazi, temporar, in zone din Bucuresti si Ilfov

E-Distributie Muntenia anunta oprirea temporara in alimentarea cu energie electrica pe parcursul zilei de astazi in mai multe zone din Municipiul Bucuresti si judetul Ilfov.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )