Libnet.ro
UNICEF

08:45

Rasturnare de situatie in cazul copilului care a murit dupa ce a mancat shaorma. Rezultatul autopsiei

B1 B1,
Rasturnare de situatie in cazul copilului care a murit dupa ce a mancat shaorma. Rezultatul autopsiei

Rasturnare de situatie in cazul copilului de trei ani si jumatate din orasul Pantelimon, care a murit, in primavara, dupa ce a mancat shaorma. Medicii legisti au finalizat raportul, iar acesta. continuă pe B1

Au murit dupa au primit organe de la o persoana bolnava de cancer. Cazul medical este extrem de rar

Trei oameni au murit, dupa ce au primit organe de la o persoana care a suferit de cancer. Trei femei au murit de cancer la san, dupa ce au primit organe prin procedura de transplant. De asemenea, un barbat, in.

TRAGEDIE pe DN 1: Un barbat a MURIT dupa ce un tir a facut PRAPAD. Traficul a fost BLOCAT COMPLET (FOTO)

Tragedie rutiera produsa, duminica seara, pe DN 1, in judetul Bihor. Un barbat a murit dupa ce un autoturism si un tir s-au ciocnit. in urma impactului, tirul s-a rasturnat pe sosea, blocand ambele benzi, a.

HALUCINANT! 3 oameni au murit dupa ce le-au fost transplantate organe ale unei femei bolnave de CANCER

Caz extrem de rar in medicina. Trei pacienti carora le-au fost transplantate organe ale unei femei, bolnave de cancer la san nediagnosticat, au murit dupa ce au facut la randul lor cancer. Femeia, in.

Tragedie in munti: O tanara a murit dupa ce a cazut intr-o prapastie in masivul Piatra Craiului (FOTO, VIDEO)

Dragostea pentru munte i-a adus sfarsitul. O tanara de 28 de ani a murit dupa ce a cazut aproape 50 de metri intr-o rapa din masivul Piatra Craiului. Desi excursiile montane nu mai aveau niciun secret pentru.

Caz HALUCINANT in Suceava! Un barbat a murit dupa ce a fost la un priveghi

Un barbat, in varsta de 79 de ani, care a participat la un priveghi din comuna Balaceana, a fost gasit mort pe marginea unui sant. Autoritatile au gasit asupra lui o sticla cu alcool si mai multe pahare.

Accident teribil in Bihor. Un tanar a murit dupa ce un TIR a intrat in masina lui

Un accident mortal a avut loc duminica la Borod, in Bihor, fiind provocat de un sofer de TIR care a intrat pe contrasens. Un tanar de 24 de ani a murit pe loc, masina pe care o conducea fiind facuta praf de.

Doliu in lumea vedetelor! A murit dupa accidentul vascular!

Unul dintre cei mai cunoscuti actori a murit, luni dimineata, in propria casa, la doar cateva zile dupa ce a suferit un accident cerebral vascular. Citeste continuarea.

TRAGIC! Un barbat a murit dupa ce si-a sectionat carotida cu drujba

Un barbat din localitatea Sucevita, judetul Suceava, a murit, sambata, dupa ce s-a taiat, din greseala, cu drujba in zona gatului, sectionandu-si carotida. Autoritatile au fost chemate imediat la.

SOCANT! O tanara MAMA A MURIT dupa o OPERATIE ESTETICA la o clinica privata din Bucuresti (FOTO, VIDEO)

Caz socant in Bucuresti. O tanara mama a platit cu viata dupa ce si-a facut o operatie estetica. Rodica Vasile avea 29 de ani si a mers la o clinica privata pentru o operatie de lipoaspiratie, dar nu.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )