Libnet.ro
UNICEF

22:00

Rasturnare de situatie in cazul mortii lui Razvan Ciobanu! Ce au descoperit medicii la autopsie: Erau in sange!

Antena3 Antena3,
Rasturnare de situatie in cazul mortii lui Razvan Ciobanu! Ce au descoperit medicii la autopsie: Erau in sange!

Autopsia lui Razvan Ciobanu este in derulare. Medicii legisti constanteni studiaza fiecare parte a corpului acestuia pentru a stabili cauza exacta a mortii sale, dupa ce creatorul de moda si-a pierdut viata. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie in cazul mortii lui Razvan Ciobanu! Ce au descoperit medicii la autopsie: Erau in sange!

Autopsia lui Razvan Ciobanu este in derulare. Medicii legisti constanteni studiaza fiecare parte a corpului acestuia pentru a stabili cauza exacta a mortii sale, dupa ce creatorul de moda si-a pierdut viata.

Rasturnare de situatie in cazul mortii lui Razvan Ciobanu. Realitatea care ingrozeste Romania si cum ar putea fi schimbata

In acest an, decesul lui Razvan Ciobanu va fi numarat, laolalta cu alte mai bine de 1. 900 de morti. Sunt cei care isi pierd viata pe soselele Romaniei, an de an. Toate morti premature, toate morti care ar.

Ipoteze incendiare in cazul mortii lui Razvan Ciobanu

Razvan Ciobanu a murit intr-un accident cumplit. Designerul a pierdut controlul volanului si a intrat in mai multi copaci. Accidentul s-a produs intre localitatile Navodari si Sacele din judetul.

Noi detalii socante in cazul tragediei lui Razvan Ciobanu. Ce au putut face localnicii imediat dupa accident

Razvan Ciobanu nu s-a sinucis, anunta Politia Constanta. Primele investigatii de la locul accidentului rutier in care si-a pierdut viata creatorul de moda exclud aceasta varianta. Potrivit unor imagini difuzate de Antena 3, mai multi oameni din Sacele, judetul Constanta, ar fi mers la fata locului si ar fi furat mai multe obiecte din autoturismul [] .

Politia Constanta, comunicat oficial in privinta mortii lui Razvan Ciobanu: Era singur in masina, nu luam in calcul sinuciderea

Politia judeteana din Constanta intervine in controversele aparute imediat dupa moartea creatorului de moda Razvan Ciobanu intr-un accident auto petrecut in localitatea Sacele. Oamenii legii resping varianta.

Noi detalii in cazul accidentului in care a murit Razvan Ciobanu. De ce se afla creatorul de moda la intrarea in Sacele si cui apartinea masina

Anchetatorii incearca sa stabileasca toate detaliile in cazul mortii creatorului de moda Razvan Ciobanu, intr-un accident rutier petrecut in judetul Constanta.

Adina Buzatu, reactie la speculatiile potrivit carora Razvan Ciobanu s-ar fi sinucis

Creatoarea de moda Adina Buzatu respinge scenariul sinuciderii in cazul mortii lui Razvan Ciobanu. Adina Buzatu a declarat ca il cunostea pe Razvan Ciobanu de cand erau tineri, pentru ca mama sa i-a fost.

Raluca Badulescu, mesaj sfasietor dupa moartea lui Razvan Ciobanu: Vom fi mereu o singura...

Cunoscuta vedeta din showbiz Raluca Badulescu a reactionat la vestea mortii lui Razvan Ciobanu. The way we are . pentru ca suntem si vom fi mereu o singura 10084;65039; Razvan Ciobanu! Drum lin catre lumina,.

Iulia Albu, dezvaluiri ravasitoare dupa moartea lui Razvan Ciobanu: A fost OM cu bune si cu rele si un profesionist in domeniul sau

Cunoscul stilist Iulia Albu a reactionat la anuntul mortii lui Razvan Ciobanu intr-un accident petrecut in judetul Constanta. Odihneste-te in pace Razvan Ciobanu ? Nu o sa insir cuvinte goale.

Claudiu Galatescu, dezvaluiri dupa moartea lui Razvan Ciobanu: A fost revelatia modei romanesti

Analistul de moda Claudiu Pavelin Galatescu a reactionat la vestea crunta a mortii lui Razvan Ciobanu intr-un teribil accident. O noua pagina din Istoria Modei Romanesti a fost inchisa in dimineata asta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )