Libnet.ro
UNICEF

14:00

Rasturnare de situatie in cazul preotesei din Neamt, care a facut sex cu elevul de 17 ani

Antena3 Antena3,
Rasturnare de situatie in cazul preotesei din Neamt, care a facut sex cu elevul de 17 ani

Crinela Marc, profesoara din Neamt acuzata ca a intretinut relatii sexuale cu un elev minor, si-a recunoscut vina si acum isi asteapta sentinta. Pentru ca si-a recunoscut invinuirile,. continuă pe Antena3

Preoteasa care a facut sex cu un elev seminarist de clasa a IX-a. Ce pedeapsa o asteapta pe femeie la un an dupa ce tanarul s-a sinucis

Crinela Marc, profesoara din Neamt acuzata ca a intretinut relatii sexuale cu un elev minor, si-a recunoscut vina si este judecata in procedura simplificata.

Aproximativ 80 de expertize medico-legale complexe, in lucru in cazul ranitilor din Colectiv tratati in strainatate

Aproximativ 80 de expertize medico-legale complexe sunt in lucru in Dosarul Colectiv care vizeaza pacientii tratati in strainatate, acestea urmarind leziunile traumatice prezentate de victime, capacitatea de munca a acestora si conformitatea ingrijirilor medicale acordate, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Cei mai fericiti angajati. Care este institutia din Romania care ofera cele mai MARI salarii

Daca in urma cu ceva timp sectorul privat era recunoscut pentru salariile avantajoase oferite, iata ca lucrurile s-au schimbat. Sectorul public a devenit din ce in ce mai atractiv. Daca se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )