Libnet.ro
UNICEF

14:00

Rasturnare de situatie in cazul tinerei mamici din Braila care a murit dupa ce a nascut

Antena3 Antena3,
Rasturnare de situatie in cazul tinerei mamici din Braila care a murit dupa ce a nascut

Ana Maria, o tanara in varsta de 19 ani, din Braila, a murit la o luna dupa ce a nascut. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie in cazul dublei crime de la Satu Mare. Cainele de urma a mirosit un alt suspect

Rasturnare de situatie in cazul dublei crime din judetul Satu Mare. Principalul suspect ar fi un localnic cu antecedente penale, iar cei doi barbati de etnie roma au fost scosi din cercul de suspecti.

O doctorita din Braila, reclamata pentru tinuta: Ne-a izbit de la intrare!

Situatie fara precedent intr-un spital din Romania. O doctorita din Braila a fost reclamata de pacienti pentru tinuta sa.

VIDEO Surpriza neplacuta pentru un cuplu din Constanta care a cumparat un bichon. Catelul a fost vopsit pentru a putea fi vandut mai scump

Un cuplu din Constanta care a cumparat un bichon maro a avut o surpriza neplacuta la prima baie. Sub dus, blana bichonului a devenit alba, ceea ce inseamna ca a fost vopsita in asa fel incat cainele sa fie vandut mai scump, scrie Mediafax.

Spitalul Judetean din Braila s-a autosesizat dupa ce o femeie a scris pe Facebook ca doctorita care i-a consultat copilul mirosea a urina, avea fusta descusuta si halatul plin de mizerie

Spitalul Judetean de Urgenta Braila s-a autosesizat in cazul unui medic pediatru care ar avea probleme de comportament si igiena, dupa ce o femeie a facut public pe o retea de socializare un caz petrecut in urma cu doua zile, cand a ajuns cu copilul la Urgente. Femeia a scris, pe Facebook, ca doctorita care l-a consultat mirosea a urina, avea dresurile rupte, fusta descusuta si halatul plin de mizerie.

Pedeapsa redusa cu doi ani pentru un barbat din Targoviste care si-a violat fiica de 13 ani. Copila este imobilizata in scaun cu rotile

Pedeapsa redusa cu doi ani in cazul unui barbat care si-a violat fiica imobilizata in scaun cu rotile.

Avocatul din Iasi care a ucis doi tineri dupa ce s-a urcat baut la volan a iesit din inchisoare. Totul din cauza recursului compensatoriu

Victor Ion Axinte, avocatul din Iasi condamnat in 2017 pentru ucidere din culpa si conducere sub influenta bauturilor alcoolice, a fost eliberat din inchisoare cu mult inaintea executarii integrale a pedepsei, gratie recursului compensatoriu.

Proiectul din Cluj care poate pune Romania pe harta inovatiilor tehnologice

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj face de acum parte din proiectul primului accelerator dedicat transferului tehnologic. Pe scurt, asta inseamna ca cercetarile universitare nu mai raman doar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )