Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rasturnare de situatie! Cum poate ajunge Simona Halep in semifinale la Turneul Campioanelor, dupa ce Bianca Andreescu a parasit competitia

Playtech Playtech,
Rasturnare de situatie! Cum poate ajunge Simona Halep in semifinale la Turneul Campioanelor, dupa ce Bianca Andreescu a parasit competitia

Simona Halep are sanse mari sa se califice in semifinale la Turneul Campioanelor, chiar daca a pierdut meciul cu Elina Svitolina, scor 5-7, 3-6. Romanca poate profita de retragerea Biancai Andreescu din competitie, dar este obligata sa castige meciul de vineri, cu sportiva Karolina Pliskova. Simona Halep e aproape de semifinale, dupa ce Bianca Andreescu . continuă pe Playtech

Simona Halep: Svitolina a fost mai buna, obiectivul este calificarea in semifinale

Simona Halep a pierdut meciul cu Elina Svitolina 5-7, 3-6) dar pastreaza sanse de calificare in penultimul act al Turneului Campioanelor. O victorie cu Karolina Pliskova o poate duce in semifinale pe Simona. Svitolina a fost mai buna, am simtit ca nu pot termina punctele. Obiectivul principal este calificarea in semifinale, am deja 4 ani fara sa ies din grupe , a spus, printre altele, Halep.

Simona Halep ramane concentrata pe calificarea in semifinale

In pofida infrangerii de miercuri din meciul contra Elinei Svitolina, detinatoarea trofeului la Turneul Campioanelor, Simona Halep ramane concentrata pe obiectivul pentru care a venit la Shenzhen.

Simona Halep, dupa ce a fost infranta in meciul cu Svitolina: N-am putut sa schimb prea mult directia pe teren. Am fost putin frustrata

Simona Halep a pierdut, miercuri, meciul cu Elina Svitolina de la Turneul Campioanelor, dar nu a renuntat la ideea de a se califica in semifinale. Tenismena va evolua in meciul decisiv pentru a trece de grupa cu.

DigiSport: Ce a spus CTP, dupa partida Simona Halep - Elina Svitolina. Motivul pentru care a pierdut sportiva noastra

Simona Halep a pierdut al doilea meci de la Turneul Campioanelor, 5-7, 3-6 cu Elina Svitolina, dupa o partida de tenis de inalt nivel. Campioana en-titre si-a asigurat calificarea in semifinale dupa al doilea succes la rand. Jucatoarea din Ucraina si-a luat astfel revansa dupa doua infrangeri suferite in 2019 in fata romancei.

Turneul Campioanelor: Simona Halep, invinsa in doua seturi de Svitolina - Maratonista Elina este in semifinale

Peretele Elina - Programata parca sa returneze aproape tot, Svitolina a avut de partea ei o defensiva incredibila lucru cunoscut deja) si o prospetime fizica care a ajutat-o in momentele importante. Simona Halep a luptat, a incercat sa intoarca soarta partidei, dar raspunsurile au venit greu in fata unei adversare de un asemenea nivel. A fost 7-5, 6-3 pentru Svitolina, sportiva din Ucraina obtinand calificarea in semifinalele Turneului Campioanelor de la Shenzhen.

Simona Halep Elina Svitolina 5-7, 3-6, in cel de-al doilea meci la Turneul Campioanelor

Simona Halep joaca miercuri, 30 octombrie, de la ora 12:30, cel de-al doilea meci la Turneul Campioanelor, impotriva sportivei Elina Svitolina. Meciul este transmis in direct de postul de televiziune Digi Sport, dar poate fi urmarit si online in format live stream. Va vom tine la curent cu toate detaliile importante legate de meci, live .

SIMONA HALEP - BIANCA ANDREESCU LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Duel in premiera pentru Halep

SIMONA HALEP - BIANCA ANDREESCU LIVE VIDEO STREAM ONLINE Este o mare provocare pentru mine, a spus jucatoarea romana de tenis Simona Halep dupa ce si-a aflat adversarele din Grupa Violet a Turneului Campioanelor.

Simona Halep, prima infrangere la Turneul Campioanelor. Cum se schimba situatia pentru sportiva romanca

Simona Halep a inregistrat prima ingrangere la Turneul Campioanelor. Numarul 5 mondial a cedat in fata ucrainencei Elina Svitolina, scor 5-7, 3-6 si se pregateste de ultimul meci din grupa violet, cu sportiva Karolina Pliskova. Simona Halep, obligata sa o invinga pe Karolina Pliskova in ultimul meci din grupa la Turneul Campioanelor Elina Svitolina s-a .

CTP, reactie neasteptata, dupa ce Simona Halep a invins-o pe Bianca Andreescu. A fost cam ruginita in primul set!

Simona Halep a castigat confruntarea cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor 2019. Campioana de la Wimbledon s-a impus in 3 seturi, scor 3-6, 7-6, 6-3. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat prestatiile celor doua jucatoare, la scurt timp dupa incheierea meciului. CTP, dupa meciul Simona Halep Bianca Andreescu: Canadianca ar trebui sa mai dea .

SIMONA HALEP - BIANCA ANDREESCU ONLINE STREAM LIVE VIDEO la Turneul Campioanelor. Duel romanesc la Shenzhen

SIMONA HALEP - BIANCA ANDREESCU ONLINE STREAM LIVE VIDEO Canadianca de origine romana Bianca Andreescu a recunoscut ca a admirat-o pe Simona Halep, fostul lider mondial al tenisului feminin, una din adversarele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )