Libnet.ro
UNICEF

27 Apr.

Rasturnare de situatie: a recunoscut tot! Adevarul despre iubitul din viata ei: Te iubesc de nu mai pot...

B1 B1,
Rasturnare de situatie: a recunoscut tot! Adevarul despre iubitul din viata ei: Te iubesc de nu mai pot...

A stiut de la bun inceput ca el este alesul, iar acum au unul dintre cele mai unite mariaje din showbiz-ul romanesc, intelegandu-se de minune. Prezentatoarea de televiziune formeaza un cuplu. continuă pe B1

Soc in televiziune! trece prin momente GRELE! Anunt neasteptat iN DIRECT: Fanilor nu le-a venit sa creada! Din pacate...

A fost extrem de impresionata de povestea unei concurente de la emisiunea Te iubesc de nu te vezi. Este vorba despre Anica o invitata care a trecut prin numeroase incercari cumplite si care.

, sarcina pierduta: Am simtit durerile facerii cinci zile!

A devenit mama pentru prima data anul trecut, aducand pe lume o fetita, insa cu cativa ani inainte a trecut printr-o experienta traumatizanta: a pierdut o sarcina, iar refuzul disperat de a crede ce se intampla s-a transformat intr-o adevarata drama. Iata ce povesteste.

BOMBA in televiziune! , in STARE DE SOC! Abia acum s-a AFLAT: Tavi avea o iubita blonda

In urma cu cinci ani, atunci cand a cunoscut-o pe , artistul avea o iubita blonda si frumoasa pe nume Valentina Dinca. Valentina Dinca a avut o relatie serioasa cu , f.

S-A TERMINAT! a parasit platoul emisiunii Te iubesc de nu te vezi. Detalii PICANTE de ultim moment

, enervata la culme de comportamentul a doi concurenti din cadrul emisiunii Te iubesc de nu te vezi, a parasit platoul pentru a se calma. Prezentatoarea de televiziune i-a avertizat ca ii da af.

VESTI TRISTE pentru romani! OLGUTA Vasilescu a RECUNOSCUT tot: Ce se intampla cu BANII PENTRU PENSII...

Lia Olguta Vasilescu a recunoscut intr-o emisiune ca punctul de pensie nu creste organic, ci el este majorat artificial, din pixul guvernantilor, asa cum s-a intamplat si de cand este PSD la.

Adevarul despre rosiile cu tugui! Ce sunt, de fapt. Mai mananci?

In ultimii ani, pietele din Romania sunt invadate cu rosii al caror format nu era cunoscut. Este vorba despre acel tugui despre care cercetatorii trag un semnal de alarma, din cauza folosirii substantelor.

ADEVARUL despre ce s-a intamplat, de fapt, la EXATLON ROMANIA: Mi s-a facut pielea de gaina...

Giani Kirita si Catalin Cazacu au devenit buni prieteni, dupa concursul Exatlon, potrivit unui clip postat pe Facebook in care cei doi prezinta aspecte despre viata lor personala. imi trebuie o femeie ca.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 27 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2581 seconds )