Libnet.ro
UNICEF

14:30

Rasturnare de situatie. Gheorghe Dinca sustine ca a fost agresat. Criminalul din Caracal cere certificatul medico-legal

Antena3 Antena3,
Rasturnare de situatie. Gheorghe Dinca sustine ca a fost agresat. Criminalul din Caracal cere certificatul medico-legal

Au venit informatii noi despre Gheorghe Dinca si motivul pentru care acesta a fost adus in capitala. El sustine ca a fost batut de organele de ancheta. Stire in curs. continuă pe Antena3

Lovitura de teatru. Gheorghe Dinca sustine ca a fost agresat. Criminalul din Caracal cere certificatul medico-legal

Au venit informatii noi despre Gheorghe Dinca si motivul pentru care acesta a fost adus in capitala. El sustine ca a fost batut de organele de ancheta. Au venit informatii noi despre Gheorghe Dinca si.

Avocat: Gheorghe Dinca sustine ca a fost lovit cu picioarele de anchetatori, la perchezitii A avut remuscari si a cedat presiunii psihice

Gheorghe Dinca, barbatul acuzat de uciderea celor doua fete din Caracal, sustine ca a fost lovit cu picioarele de catre anchetatori, la descinderile de vineri dimineata din locuinta sa, si ca ar avea fracturi costale, afirma avocatul din oficiu Alexandru Bogdan. Aparatorul a mai spus ca Dinca a avut remuscari si ca a cedat presiunii psihice.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Gheorghe Dinca sustine ca a fost lovit in timpul descinderii si cere ingrijiri medicale. Avocat: Dosarul se bazeaza pe recunoastere pentru ca probatoriul este foarte subtire (VIDEO)

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor din Caracal, cere ingrijiri medicale in spatele gratiilor. Barbatul sustine ca anchetatorii l-au lovit cu picioarele cand a fost imobilizat. Potrivit.

Noi imagini in cazul crimelor din Caracal. Gheorghe Dinca a fost vazut in mall

Antena 3 a obtinut noi imagini exclusive din Casa Groazei din Caracal, dar si imaginicu Gheorghe Dinca, inainte ca Alexandra sa sune la 112. Gheoghe Dinca a fost surprins cand intra intr-un.

CRIME iN SERIE iN CARACAL SURSE: Gheorghe Dinca a fost AUDIAT pentru o a PATRA VICTIMA

Detalii cutremuratoare ies la iveala in cazul Caracal. Gheorghe Dinca ar fi audiat si intr-un al patrulea dosar. Este vorba despre o crima petrecuta acum 20 de ani, scrie stiripeurse. ro.

Gheorghe Dinca a fost dus la DIICOT Bucuresti pentru audieri

Criminalul din Caracal, Gheorghe Dinca, a fost dus joi seara la sediul central al DIICOT, de la Penitenciarul Jilava, pentru a fi audiat de procurori, au transmis surse judiciare.

Fiica lui Gheorghe Dinca: Nu am fost implicata in niciun caz de trafic de minore

Fiica lui Gheorghe Dinca, inculpatul in cazul de la Caracal, raspunde acuzatiilor aparute in spatiul public. Ea sustine ca nu a fost implicata in niciun caz de trafic de minore, dupa ce un om de afaceri din Arad a declarat, pentru Adevarul, ca o stie bine pe femeie care le-a spus partenerilor sai de afaceri italieni ca, daca vor, le poate face rost de fete.

DIICOT: in perioada 2004-2019 Gheorghe Dinca nu a fost vizat de niciun dosar penal in cazul Luizei, DIICOT a fost sesizata la peste o luna de la plangerea facuta de bunic la Politie

Gheorghe Dinca, barbatul acuzat de uciderea celor doua adolescente, nu a fost implicat in niciun dosar penal la DIICOT in perioada 2004-2019, nici in Olt si nici in Craiova, anunta DIICOT. Institutia precizeaza ca in cazul disparitiei Luizei procurorii DIICOT au fost sesizati pentru infractiunea de trafic de persoane in 5 iunie, la mai bine de o luna de la savarsirea faptei, desi plangerea penala formulata de catre bunicul fetei fusese inregistrata la Postul de Politie Diosti inca din 15 aprilie.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Noi date din ancheta: Politistii experitizeaza masina de ocazie cu care Gheorghe Dinca s-a intors de la Craiova, de unde si-a cumparat cartela prepay (VIDEO)

Noi dezvaluiri in cazul crimelor de la Caracal. Politistii expertizeaza, joi, masina de ocazie cu care Gheorghe Dinca s-a intors de la Craiova, unde a mers, in ziua in care Alexandra a sunat la 112, pentru.

Rasturnare de situatie in cazul lui Gheorghe Dinca. Dovada care da peste cap intreaga poveste. Medicii pot confirma asta

Ies la iveala noi detalii despe criminalul din Caracal. Potrivit unor documente prezentate in presa locala, Gheorghe Dinca a fost internat de mai multe ori la psihiatrie. in urma investigatiilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )