Libnet.ro
UNICEF

12:30

Rasturnare de situatie: Milionarului Puiu Popoviciu a fost eliberat pe cautiune

B1 B1,
Rasturnare de situatie: Milionarului Puiu Popoviciu a fost eliberat pe cautiune

Rastrurnare de situatie in cazul milionarului Puiu Popoviciu. Retinut luni de Politia londoneza, Popoviciu a fost eliberat, dupa ce a platit o cautiune de 200. 000 de lire sterline, informeaza B1. continuă pe B1

Omul de afaceri Puiu Popoviciu a fost eliberat pe cautiune

ACTUALIZARE 17:30 Omul de afaceri Gabriel Popovici, condamnat definitiv la sapte ani de inchisoare in dosarul Ferma Baneasa si retinut astazi la Londra, a fost eliberat pe cautiune, transmite Digi 24. Omul de afaceri a platit 200. 000 de lire, trebuie sa se prezinte de trei ori pe saptamana la sectia de politie si sa poarte o bratara de identificare electronica. *ACTUALIZARE 16:30 Surse: Puiu Popoviciu s-a prezentat la Politia din Londra cu un avocat dupa ce a fost citat la adresa indicata de politistii romani *ACTUALIZARE 16:22 Ministrul Justitiei, despre retinerea lui Puiu Popoviciu: Apreciez ca s-a predat, cand te predai nu contesti masura ----------- Omul de afaceri Puiu Popoviciu, condamnat definitiv la sapte ani de inchisoare in dosarul Ferma Baneasa si dat in urmarire internationala, a fost retinut astazi la Londra, transmit televiziunile de stiri. Inculpatul Popoviciu Gabriel a fost retinut in cursul acestei zile, de catre London Metropolitan Police. Schimbul de date si informatii a avut loc prin CCPI - Biroul Sirene, a anuntat Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR).

Omul de afaceri Puiu Popoviciu a fost eliberat pe cautiune

ACTUALIZARE 17:30 Omul de afaceri Gabriel Popovici, condamnat definitiv la sapte ani de inchisoare in dosarul Ferma Baneasa si retinut astazi la Londra, a fost eliberat pe cautiune, transmite Digi 24. *ACTUALIZARE 16:30 Surse: Puiu Popoviciu s-a prezentat la Politia din Londra cu un avocat dupa ce a fost citat la adresa indicata de politistii romani *ACTUALIZARE 16:22 Ministrul Justitiei, despre retinerea lui Puiu Popoviciu: Apreciez ca s-a predat, cand te predai nu contesti masura ----------- Omul de afaceri Puiu Popoviciu, condamnat definitiv la sapte ani de inchisoare in dosarul Ferma Baneasa si dat in urmarire internationala, a fost retinut astazi la Londra, transmit televiziunile de stiri. Inculpatul Popoviciu Gabriel a fost retinut in cursul acestei zile, de catre London Metropolitan Police. Schimbul de date si informatii a avut loc prin CCPI - Biroul Sirene, a anuntat Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR).

UPDATE Puiu Popoviciu a fost retinut luni la Londra, iar apoi eliberat dupa ce a platit o cautiune de 200.000 de lire

Omul de afaceri Puiu Popoviciu, condamnat definitiv la inceputul acestei lui la sapte ani de inchisoare in dosarul Ferma Baneasa, a fost retinut luni la Londra, anunta Politia Romana. Potrivit unor surse judiciare citate de News. ro, politistii romani l-au localizat la Londra pe Popoviciu si au furnizat informatiile respective colegilor londonezi, care i-au trimis acestuia o citatie la adresa furnizata de catre Politia Romana. UPDATE: Popovici a fost eliberat pe cautiune, anunta Digi24. El a platit o cautiune de 200. 000 de lire sterline, trebuie sa se prezinte de trei ori pe saptamana la sectia de politie si sa poarte o bratara electronica.

UPDATE Puiu Popoviciu a fost retinut luni la Londra si apoi pus in libertate dupa ce a platit o cautiune de 200.000 de lire

Omul de afaceri Puiu Popoviciu, condamnat definitiv la inceputul acestei lui la sapte ani de inchisoare in dosarul Ferma Baneasa, a fost retinut luni la Londra, anunta Politia Romana. Potrivit unor surse judiciare citate de News. ro, politistii romani l-au localizat la Londra pe Popoviciu si au furnizat informatiile respective colegilor londonezi, care i-au trimis acestuia o citatie la adresa furnizata de catre Politia Romana. UPDATE: Puiu Popovici a fost eliberat pe cautiune, anunta Digi24. El a platit o cautiune de 200. 000 de lire, trebuie sa se prezinte de trei ori pe saptamana la sectia de politie si sa poarte o bratara de identificare electronica.

UPDATE Puiu Popoviciu a fost retinut la Londra

Omul de afaceri Puiu Popoviciu, condamnat definitiv la inceputul acestei lui la sapte ani de inchisoare in dosarul Ferma Baneasa, a fost retinut luni la Londra, anunta Politia Romana, potrivit News. ro. Politia Romana a informat Curtea de Apel Bucuresti si Ministerul Justitiei, institutii abilitate sa se ocupe de extradarea celui in cauza.

Omul de afaceri Puiu Popoviciu, condamnat definitiv la sapte ani de inchisoare, a fost eliberat pe cautiune, la Londra. El a platit 200.000 de lire si trebuie sa poarte bratara de identificare

Omul de afaceri Puiu Popoviciu, condamnat definitiv la sapte ani de inchisoare in dosarul Ferma Baneasa, a fost retinut la Londra.

Puiu Popoviciu, condamnat definitiv la sapte ani de inchisoare, a fost eliberat pe cautiune la Londra

Omul de afaceri Puiu Popoviciu, condamnat definitiv la sapte ani de inchisoare in dosarul Ferma Baneasa, a fost retinut la Londra.

Puiu Popoviciu a fost retinut la Londra. Ulterior, a fost eliberat pe cautiune

Politia Romania a anuntat ca omul de afaceri Puiu Popoviciu , condamnat definitiv la sapte ani de inchisoare, in dosarul Ferma Baneasa, a fost retinut, luni, la Londra. Ulterior, Popoviciu a fost eliberat pe cautiune, conform Pro TV, care.

Puiu Popoviciu a fost retinut in Londra

Puiu Popoviciu, condamnat la 7 ani de inchisoare, dar disparut de mai bine de trei luni, a fost retinut in Londra. Acum urmeaza o greoaie procedura de extradare. Omul de afaceri s-a predat.

Puiu Popoviciu, eliberat pe cautiune. Are bratara de supraveghere (surse)

Omul de afaceri Puiu Popoviciu a fost lasat in libertate. Potrivit unor surse, Popoviciu a fost eliberat pe cautiune de peste 200. 000 de lire. Puiu Popoviciu a fost retinut doar cateva ore de.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )