Libnet.ro
UNICEF

18:15

Rasturnare de situatie pentru Radu Mazare. Va fi eliberat din inchisoare?! Dezvaluiri de ultima ora

Playtech Playtech,
Rasturnare de situatie pentru Radu Mazare. Va fi eliberat din inchisoare?! Dezvaluiri de ultima ora

Rasturnare de situatie in cazul lui Radu Mazare. Politicianul ar putea fi eliberat dupa ce a ajuns la inchisoare. Se intampla in aceste momente. Radu Mazare, ar putea di eliberat din inchisoare Alaturi de avocatul sau, Radu Mazare a emis un comunicat de presa prin care spune ca a fost predat autoritatilor din Romania in . continuă pe Playtech

Radu Mazare, cu bagajul la usa: S-ar putea intoarce in Madagascar. Avocatul fostului primar PSD a gasit solutia

Radu Mazare ar putea reveni in locul sau preferat de refugiu, Madagascar. Avocatul fostului primar al Constantei, Mihai Hotca, a declarat ca toate actele in baza carora clientul sau a fost extradat din.

E oficial: Radu Mazare a fost extradat ilegal din Madagascar in Romania. Instanta a dispus sa fie retrimis in insula africana

Radu Mazare a fost extradat ilegal din Madagascar in Romania, in luna mai a anului trecut si trebuie retrimis in insula din estul Africii. Este decizia defintiva luata de Tribunalul Antananarivo dupa ce fostul primar al Constantei a atacat in instanta decizia autoritatilor din Madagascar de a-l repatria, fara o hotarare judecatoreasca.

Constanta: Un barbat cu HIV abia iesit din inchisoare, acuzat de ultraj dupa ce a muscat un politist El fusese prins fara bilet si fara masca in tren

Barbatul, eliberat duminica din inchisoare, s-a urcat intr-un tren si fara masca, si fara bilet. Acesta a fost dat jos din tren de politisti, iar in urma unei confruntari, fostul detinut, infectat cu HIV, l-a muscat de brat pe unul dintre ei.

Carmen Satran, studenta criminala din Timisoara, poate iesi zi de zi din inchisoare. Cum a fost posibil asa ceva

In 2009, crima din caminul 50 de la Medicina, din Timisoara, soca Romania. Carmen Satran, studenta criminala, a fost condamnata atunci la 19 ani si 8 luni de inchisoare cu executare. Dupa doar 11 ani, aceasta poate iesi zi de zi din inchisoare, ea obtinand o schimbare a regimului de detentie. Carmen Satran si crima .

Lovitura crunta pentru proprietarii de imobile din Cluj, Bucuresti sau Iasi. Pandemia i-a ingenunchiat pe toti

Anul acesta, din cauza pandemiei, piata inchirierilor de locuinte a scazut cu pana la 20%. Astfel, cei mai multi tineri aloca un buget cuprin intre 150 si 300 de euro pentru chirie, dar nu toti vor reveni in centrele universitare. Lovitura crunta pentru proprietarii de imobile din Cluj, Bucuresti sau Iasi Deoarece multe facultati fac .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )