Libnet.ro
UNICEF

13:15

Rasturnare de situatie pentru Simona Halep. Pe ce loc se afla acum in clasamentul WTA

Playtech Playtech,
Rasturnare de situatie pentru Simona Halep. Pe ce loc se afla acum in clasamentul WTA

Rasturnare de situatie pentru Simona Halep, campioana de la Wimbledon. Romanca ca urca o pozitie in clasamentul WTA, chiar daca nu participa la Kremlin Cup, competitie care se desfasoara in aceasta saptamana. Pe ce loc se afla acum? Pe ce loc de afla Simona Halep in clasamentul WTA? Sportiva din Constanta nu participa la turneul . continuă pe Playtech

Simona Halep, hotarata sa nu rateze si Turneul Campioanelor din 2019: Sper sa fiu 100% recuperata, imi doresc tare mult sa fac o treaba buna

Simona Halep, a sasea tenismena a lumii, a promis ca va face totul pentru a fi prezenta la Turneul Campioanelor, care va avea loc la Shenzen, in perioada 27 octombrie - 3 noiembrie.

Simona Halep a recunoscut care este starea ei de sanatate. Cum se recupereaza romanca

Simona Halep a recunoscut care este starea ei de sanatate si a vorbit despre cum se recupereaza pentru Turneul Campioanelor, de la Shenzhen. Simona Halep a recunoscut care este starea ei de sanatate Simona Halep a jucat doar doua meciuri la turneul din Beijing. in primul tur a trecut de Rebecca Peterson cu 6-1, 6-1, .

FOTO Simona Halep, vizita fulger la Cluj-Napoca - Ion Tiriac a fost pilot pentru fostul lider mondial

Simona Halep s-a deplasat marti la Cluj-Napoca, acolo unde a participat la actiunea intalneste-ti campionii, manifestare la care au putut lua parte copiii cu varste intre 3 si 7 ani. Pe langa Halep, la eveniment s-au aflat si Ion Tiriac presedintele Federatiei Romane de Tenis) si Ilie Nastase. Sper sa fiu 100% recuperata, imi doresc tare mult sa fac o treaba buna, a precizat Simona facand referire la participarea la Turneul Campioanelor.

Simona Halep, recompensata de Emil Boc pentru performantele din tenis. Ce surpriza i-a pregatit

Simona Halep participa, alaturi de Ion Tiriac si Ilie Nastase, la un eveniment de promovare a tenisului la Winner Sport Club din Cluj-Napoca. Primarul Emil Boc a intampinat-o pe campioana de la Wimbledon la aeroport si i-a oferit un buchet de flori, iar ulterior a anuntat ca ii va oferi titlul de cetatean de onoare .

Cati bani investeste Simona Halep pe luna in echipa de hochei pe care o are. Suma nu este deloc mica

Simona Halep castiga sume exorbitante din tenis si din contractele de sponsorizare pe care le are cu firme de renume la nivel mondial, la care se adauga si banii obtinuti din afacerile sale. Campioana de la Wimbledon a decis sa investeasca o parte din bani intr-o echipa de hochei de fete si este foarte mandra .

Simona Halep, detalii despre accidentare la spate

Jucatoarea Simona Halep a vorbit, marti despre accidentarea suferita la spate in competitia de la Wuhan si despre apropiatul Turneu al Campioanelor.

Simona Halep, cetatean de onoare al municipiului Cluj-Napoca

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 6 WTA, va deveni cetatean de onoare al municipiului Cluj-Nap.

Simona Halep va primi titlul de cetatean de onoare al Clujului. invingatoarea de la Roland Garros si Wimbledon a fost intampinata cu flori la aeroport

Primarul Clujului, Emil Boc, a anuntat ca a discutat cu Simona Halep si ca sportiva a acceptat sa devina cetasean de onoare al orasului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2487 seconds )