Libnet.ro
UNICEF

22:45

Rasu plansu: Ministrul energiei se plange de lipsa statiilor de alimentare a masinilor electrice: Am zis Hai, dar ne-am oprit!

B1 B1,
Rasu plansu: Ministrul energiei se plange de lipsa statiilor de alimentare a masinilor electrice: Am zis Hai, dar ne-am oprit!

Piata masinilor electrice din Romania e departe de nivelul dorit. O recunoaste chiar ministrul energiei Anton Anton. Acesta a povestit luni, la o conferinta pe teme energetice, ca i-a fost teama sa plece pana. continuă pe B1

Ministrul energiei se plnge de lipsa statiilor de alimentare a masinilor electrice: Am zis 'Hai la Constanta!', dar ne-am oprit

Ministrul energiei Anton Anton a povestit luni, la o conferinta pe teme energetice, ca i-a fost teama sa plece pana la Constanta cu masina electrica personala, din cauza lipsei statiilor de alimentare. Anton Anton spune ca in Bucuresti si Constanta sunt suficiente statii, insa nu si intre aceste orase, iar autonomia unui masini electrice este de circa 200 de kilometri.

Ministrul Energiei se plange ca nu are unde isi incarca masina electrica: trebuie sa mai lucram la asta

Romania mai are multe de facut pentru a incuraja utilizarea masinilor electrice, a afirmat, luni, ministrul Energiei, Anton Anton, precizand ca nu a putut merge cu un astfel de vehicul de la Bucuresti la Constanta intrucat, pe acest drum, nu exista nicio statie de alimentare.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )