Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rata de infectare in judetul Sibiu scade pentru a treia zi consecutiv, dar tot ramane cea mai ridicata din tara

Adevărul Adevărul,
Rata de infectare in judetul Sibiu scade pentru a treia zi consecutiv, dar tot ramane cea mai ridicata din tara

Rata de infectare in judetul Sibiu scade, duminica, pentru a treia zi consecutiv, dar tot ramane cea mai ridicata din tara, respectiv 8,62. Si in municipiul Sibiu a scazut incidenta cumulata, ajungand la 12,99. continuă pe Adevărul

Rata de infectare in Sibiu scade usor, dupa o lunga perioada de crestere continua 8,9 la mie este rata raportata pentru judet si 13,43 in municipiu

Rata de infectare cu noul coronavirus in judetul Sibiu a scazut usor, vineri, dupa o lunga perioada de crestere constanta. Rata anuntata pentru judet este 8,9 la mie, fata de 9,6 cu o zi inainte, iar pentru municipiu este de 13,43.

inca trei localitati din judetul Sibiu intra in carantina. Rata de infectare, in scadere usoara pentru a doua zi consecutiv

Inca trei localitati din judetul Sibiu intra in carantina incepand de luni, de la ora 05. Este vorba despre Medias, al doilea municipiu al judetului, orasul Avrig si comuna Orlat din Marginimea Sibiului. Pentru a doua zi consecutiv, sambata rata de infectare in judetul Sibiu a scazut usor, fiind 8,82, fata de 8,9 cat a fost cu o zi inainte.

Carantina pentru alte 3 localitati din Sibiu, judetul cu cea mai mare rata de infectare din Romania

Alte trei localitati din judetul Sibiu - Medias, Avrig si Orlat - unde rata de infectare este intre 9 si 15 la mia de locuitori intra in carantina pentru 14 zile, incepand de luni de la ora 5.

Rata de infectare in Bucuresti, in usoara crestere, in Ilfov in crestere rapida La Sibiu a scazut sub 9

24 de judete si municipiul Bucuresti sunt in zona rosie de COVID-19, in Capitala rata de infectare fiind vineri de 5,79, in usoara crestere fata de ziua precedenta cand era de 5,66. in judetul Sibiu indicele a scazut sub 9, insa se mentine cel mai mare din tara, vineri acesta fiind de 8,9, potrivit datelor publicate de Grupul de Comunicare Strategica.

Doi primari din judetul Sibiu, infectati cu COVID-19. Cele doua orase pe care le conduc vor intra in carantina de luni

Adrian David, primarul din Avrig, judetsul Sibiu, a anuntat ca fost diagnosticat cu COVID-19, in timp ce orasul pe care il conduce urmeaaza sa intre in carantina de luni. Edilul este internat la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )