Libnet.ro
UNICEF

11:46

Rata inflatiei a scazut in luna august

România Liberă România Liberă,
Rata inflatiei a scazut in luna august

Rata anuala a inflatiei a scazut la 3,9% in august, dupa 4,1% in iulie, pe fondul scumpirii alimente. continuă pe România Liberă

INS: Rata anuala a inflatiei a coborat la 3,9% in luna august; alimentele s-au scumpit cu peste 5%

Rata anuala a inflatiei a coborat la 3,9% in luna august a acestui an, de la 4,1%, in luna iulie, in conditiile in care marfurile nealimentare s-au scumpit cu 2,98%, cele alimentare cu 5,02% iar pretul.

Rata anuala a inflatiei: cu cat au crescut preturile la alimente in luna august

Rata anuala a inflatiei a coborat la 3,9% in luna august a acestui an, de la 4,1%, in luna iulie, in conditiile in care marfurile nealimentare s-au scumpit cu 2,98%, cele alimentare cu 5,02% iar pretul serviciilor a inregistrat un avans de 4,23%,.

INS: Rata anuala a inflatiei a coborat la 3,9% in luna august

Rata anuala a inflatiei a coborat la 3,9% in luna august a acestui an, de la 4,1%, in luna iulie, in conditiile in care marfurile nealimentare s-au scumpit cu 2,98%, cele alimentare cu 5,02% iar pretul serviciilor a inregistrat un avans de 4,23%, potrivit datelor publicate miercuri de Institutul National de Statistica INS).

ANCPI: Peste 43 de mii de imobile au fost vandute in luna august

Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara a anuntat ca, in luna august 2019, au fost vandute, la nivelul intregii tari, 43. 109 imobile, cu 7. 781 mai putine fata de luna iulie 2019, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

INS: Preturile urca pe noi culmi, in luna august. Ce produse s-au scumpit cel mai mult

Rapoartele Institutului National de Statistica INS) arata ca preturile au crescut si in luna august. Raportat la luna decembrie 2018, cel mai mult au crescut preturile la cartofi, cu 16,72%, la tutun si.

10.000 de angajati din Energie si Mediu nu si-au primit salariile pe luna august. Nu are cine sa semneze alocarea banilor

Ce scriam in articolele precedente se adevereste. Conform liderului sindical al bugetarilor, Vasile Marica, circa 10. 000 de bugetari din ministerele ce au apartinut ALDE si din institutiile subordonate acestora nu si-au primit salariile pe luna august. Motivul? Ministerele nu mai au ministri care sa indeplineasca atributiile de ordonator principal de credite.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )