Libnet.ro
UNICEF

22:45

Razboi comercial. Bursa din New York, in declin. Pretul aurului a crescut

România Liberă România Liberă,
Razboi comercial. Bursa din New York, in declin. Pretul aurului a crescut

Bursa din New York a inregistrat cel mai amplu declin saptamanal de dupa 2016, pe fondul unei evolut. continuă pe România Liberă

Bursa din New York a inregistrat cel mai amplu declin saptamanal

Bursa din New York a inregistrat cel mai amplu declin saptamanal de dupa 2016, pe fondul unei evolutii negative generalizate a pietelor de capital, din cauza temerilor ca un razboi comercial si dobanzile mai mari pentru credite ar putea incetini cresterea economiei mondiale, relateaza Bloomberg.

Bursa din New York a inregistrat cel mai amplu declin saptamanal dupa 2016

Bursa din New York a inregistrat cel mai amplu declin saptamanal de dupa 2016, pe fondul unei evolutii negative generalizate a pietelor de capital, din cauza temerilor ca un razboi comercial si dobanzile mai mari pentru credite ar putea incetini cresterea economiei mondiale, relateaza Bloomberg.

Scandalul Cambridge Analytica: Actiunile Facebook listate pe Bursa de la New York continua sa scada

Facebook se confrunta in continuare cu probleme dupa izbucnirea scandalului Cambridge Analytica. Actiunile companiei listate pe Bursa din New York au scazut joi sub pragul de 165 de dolari, ajungand la un nivel cu.

UPDATE Wall Street, cel mai mare declin din 8 februarie: Dow Jones scade cu 700 de puncte (2,49%), pe fondul temerilor legate de un razboi comercial cu China

UPDATE 23:10 Bursa de la New York a suferit o corectie severa in sesiunea de joi de aproximativ 3% pe fondul ingrijorarilor legate de un razboi comercial cu China, dupa ce Donald Trump a evocat noi masuri protectioniste impotriva Beijingului, scrie AFP . Dow Jones a scazut 2,93% la 23,957. 89 puncte, o scadere de peste 700 de puncte. Nasdaq a scazut 2,43%, iar S P 500 cu 2,52%. Acesta este cel mai mare declin al Dow Jones din 8 februarie.

Se anunta razboi comercial TOTAL intre SUA si China! Economia mondiala, in PERICOL

Teamaunui razboi comercial care ar putea fi declansat intre SUA si China cauzeaza pierderi considerabile pe pietele de capitalamericane si asiatice. in acest sens, Wall-Street a pierdut joi aproape 3%.

Wall Street cade cu peste 1%, pe fondul temerilor legate de un razboi comercial cu China

Indicii Dow Jones si Nasdaq au cazut cu peste 1%, joi, in deschiderea bursei de pe Wall Street, pe fondul ingrijorarilor legate de un razboi comercial cu China, in conditiile in care Donald Trump urmeaza sa anunte noi masuri protectioniste fata de Beijing, scrie AFP.

UPDATE Wall Street: Dow Jones pierde 2%, pe fondul temerilor legate de un razboi comercial cu China

Indicele Dow Jones evolua in scadere cu 2% joi, pe Wall Street, pe fondul ingrijorarilor legate de un razboi comercial cu China, dupa ce Donald Trump a evocat noi masuri protectioniste impotriva Beijingului, scrie AFP.

UPDATE Wall Street: Dow Jones cade cu 3%, pe fondul temerilor legate de un razboi comercial cu China

Indicele Dow Jones evolua in scadere cu 3% joi, pe Wall Street, pe fondul ingrijorarilor legate de un razboi comercial cu China, dupa ce Donald Trump a evocat noi masuri protectioniste impotriva Beijingului, scrie AFP. UPDATE Dow Jones cade cu 3% cu putin timp inainte de inchiderea de joi.

Din Sex And The City in politica. Cynthia Nixon candideaza sa fie guvernatorul New York-ului

Cynthia Nixon, cea care a interpretat-o pe Miranda, in serialul Sex and the City, a anuntat de curand, ca vrea sa fie guvernatorul statului New York. In prima faza, ea va lupta pentru candidatura in interiorul Partidului Democrat, impotriva guvernatorului in functie, Andrew Cuomo.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )