Libnet.ro
UNICEF

22:45

Razboi mocnit intre PNL si USR PLUS. Cand se rupe alianta pentru alegerile locale

Antena3 Antena3,
Razboi mocnit intre PNL si USR PLUS. Cand se rupe alianta pentru alegerile locale

Alianta intre PNL si USR va exploda imediat dupa alegerile locale, sustin surse din cele doua partide. continuă pe Antena3

Candidata PNL USR-PLUS la Sectorul 4: Ma fileaza mafiotii! Voi face o plangere penala

Inca un scandal in plina campanie electorala. Presa publica imagini in care un candidat al PNL USR-PLUS la Primaria Sectorului 4 ar fi trecut pe rosu la mai multe semafoare si ar fi parcat pe trecere de pietoni.

Basescu, dupa ultimul sondaj prezentat de PNL: Daca pierde Nicusor Dan, eu il scot in suturi pe Ludovic Orban de la Palatul Victoria

Traian Basescu, candidatul PMP la alegerile pentru Primaria Capitalei la Alegerile Locale din 2020, a comentat sondajul de opinie prezentat sambata de Nicusor Dan, care arata o cursa stransa intre candidatul PNL-USR-PLUS si primarul in functie, Gabriela Firea, candidata din partea PSD. Fostul presedinte spune ca Barna si Orban l-au scos la plimbare prin targ ca pe urs pe insusi Nicusor Dan.

Ludovic Orban, despre alegerile locale din 2020: Este foarte important ca USR-PLUS si PNL si-au dat mana pentru Galati

Premierul Ludovic Orban a participat miercuri, 23 septembrie, la un eveniment electoral la Galati, alaturi de copresedintii USR Plus, Dan Barna si Dacian Ciolos. in cadrul evenimentului au fost sustinuti.

Ludovic Orban, despre alegerile locale din 2020: Este foarte important ca USR-PLUS si PNL si-au dat mana pentru Galati

Premierul Ludovic Orban a participat miercuri, 23 septembrie, la un eveniment electoral la Galati, alaturi de copresedintii USR Plus, Dan Barna si Dacian Ciolos. in cadrul evenimentului au fost sustinuti.

Elena Tudose, candidat USR PLUS pentru Consiliul General al Capitalei: Am intrat in politica pentru ca nu am apa calda. Se pierd 2,3 milioane de litri de apa pe ora

Elena Tudose, candidat al Aliantei USR-PLUS pentru functia de consilier in Consiliul General al Municipiului Bucuresti, a vorbit, Adevarul Live, despre solutiile pentru a avea apa calda si caldura in Capitala, in contextul in care iarna se apropie. Elena Tudose a subliniat ca in cazul in care USR-PLUS va avea majoritate nu va taia nicio subventie, asa cum a declarat Gabriela Firea.

VIDEO INTERVIU Cum se poate dezvolta judetul Timis. Cristian Mos, candidatul USR-PLUS la Consiliul Judetean: Putem deveni un centru important de cercetare si dezvoltare

De ce pleaca oamenii de acasa, in alt oras, judet sau chiar in alta tara? Raspunsul aproape inevitabil este ca pleaca pentru a avea oportunitati mai bune, pentru o viata mai buna si mai implinita! Cristian Mos, candidatul USR PLUS la Consiliul Judetean incearca, impreuna cu echipa sa, sa gaseasca un raspuns si sa vina cu solutii.

STELIAN ION, CANDIDATUL USR PLUS LA PRIMARIA CONSTANTA: Vom reforma si reorganiza din temelii Primaria Constanta pentru a face performanta

Candidatul USR PLUS la Primaria Constanta, Stelian Ion, a declarat astazi, intr-o conferinta de presa, ca in situatia in care castiga mandatul de primar, va incepe cu reformarea si reorganizarea din temelii a institutiei, pe toate departamentele, printr-un audit facut de o firma specializata, pentru ca activitatea administratiei locale sa devina performanta.

Joaca de-a sondajele. Cum a imprumutat Stelian Ion, candidatul USR-PLUS la Primaria Constanta, un procent de la contracandidatul sau liberal, Vergil Chitac

Stelian Ion, candidatul USR-PLUS la Primaria Constanta, a prezentat luni rezultatele unui sondaj IRES din care ar reiesi ca se afla pe locul trei in preferintele electoratului, dar la o diferenta foarte mica de.

LUDOVIC ORBAN: Este foarte important ca USR-PLUS si PNL si-au dat mana pentru Galati

Liderul PNL, premierul Ludovic Orban, si copresedintii USL-PLUS, Dan Barna si Dacian Ciolos, au participat, astazi, la Galati, la un eveniment electoral de sustinere a candidatilor comuni ai celor trei formatiuni pentru Primaria si Consiliul Judetean Galati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )