Libnet.ro
UNICEF

22:15

RAZBOI TOTAL la granita cu Romania! Mai multi MORTI si RANITI! Bilant de ULTIMA ORA

B1 B1,
RAZBOI TOTAL la granita cu Romania! Mai multi MORTI si RANITI! Bilant de ULTIMA ORA

Situatia s-a inrautatit in ultimele zile in estul Ucrainei, unde doi soldati ucraineni au fost ucisi joi in lupte si o scoala a fost bombardata in pofida armistitiului in vigoare. Cel putin patru per. continuă pe B1

RAZBOI TOTAL langa granita cu Romania! Mai multi MORTI si RANITI! Bilant de ULTIMA ORA

Situatia s-a inrautatit in ultimele zile in estul Ucrainei, unde doi soldati ucraineni au fost ucisi joi in lupte si o scoala a fost bombardata in pofida armistitiului in vigoare. Cel putin patru per.

Matei Visniec: Romania da mai multi copii talentati pe mia de locuitori fata de alte tari, pentru ca trebuie compensat ca sunt mai multi politicieni corupti

Cu ocazia lansarii celui mai recent volum al sau, la Bucuresti, Ultimele zile ale Occidentului, aparut la editura Polirom, scriitorul Matei Visniec a vorbit despre conditia duala de scriitor si jurnalist la Radio France Internationale RFI), despre cum a ajuns, prin noroc si joc de table, sa primeasca bursa la Paris, respectiv despre ce ii place la Romania.

Mai multi clienti ai producatorului Fitbit, electrocutati de gadget-urile companiei

Mai multi clienti ai producatorului Fitbit sustin ca au fost electrocutati de bratarile de fitness ale companiei. Un client a declarat ca dupa o luna de la achizitia produsului Fitbit Charge 2, intr-o.

Bolile care omoara mai multi oameni decat cancerul. Care sunt statisticile pentru Romania

Statisticile sunt ingrijoratoare! Mortalitatea prin bolile cardiovasculare in Romania este de trei ori mai mare decat cea provocata de cancer, a declarat, joi, cu prilejul unei conferinte privind hipertensiunea ar.

Discutii pentru a atrage mai multi turisti

Romania si Israel analizeaza oportunitatea de a elabora rute comune pentru a atrage turisti din piete indepartate din Asia, se arata intr-un comunicat al Ministerului Turismului, informeaza Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )