Libnet.ro
UNICEF

05:15

Razboi la varful justitiei din Republica Moldova, dupa ce fostul sef al Procuraturii Anticoruptie a fost arestat! Procurorul general, acuzat ca i-a fabricat dosarul

B1 B1,
Razboi la varful justitiei din Republica Moldova, dupa ce fostul sef al Procuraturii Anticoruptie a fost arestat! Procurorul general, acuzat ca i-a fabricat dosarul

Viorel Morari, fostul sef al Procuraturii Anticoruptie din Republica Moldova, a lansat acuzatii grave la adresa procurorului general, Alexandr Stoianoglo, dupa ce a fost arestat preventiv 20 de zile, intr-un dosar. continuă pe B1

Trei pietoni au murit in mai putin de 24 de ore in Republica Moldova, dupa ce au fost loviti de masini

Un barbat de 70 de ani a murit, dupa ce a fost lovit de o masina in timp ce traversa strada pe o trecere de pietoni din orasul Rascani. Accidentul a avut loc luni dimineata, aproape de ora 08.

REPUBLICA MOLDOVA: Banca Transilvania vrea sa preia Microinvest

Banca Transilvania a anuntat marti ca si-a exprimat intentia de a achizitiona o detinere directa initiala de 100% din capitalul social al Microinvest, una dintre principalele organizatii de creditare nebancara din Republica Moldova specializata in finantarea microintreprinderilor, informeaza News. ro.

Banca Transilvania mai face o achizitie in Republica Moldova: O companie specializata pe finantarea microintreprinderilor

Banca Transilvania intentioneaza sa cumpere 100% din capitalul social al Microinvest, o companie specializata pe finantarea microintreprinderilor, liderul pietei financiare non-bancare din Republica Moldova.

Deputat: Plahotniuc ar putea fi omorat daca ajunge in Republica Moldova

Deputatul PAS Vladimir Bolea considera ca Vlad Plahotniuc ar putea fi ucis daca se va reusi ca acesta sa fie adus in Republica Moldova pentru a raspunde in fata justitiei. Parlamentarul e de parere ca fostul lider PDM ar cunoaste prea multe lucruri despre clasa politica moldoveneasca si unii ar dori sa-l reduca la tacere.

Fostul deputat Constantin Tutu se afla in Romania. Politia romana urmeaza sa efectueze verificari la adresa acestuia

BNC Interpol Bucuresti a anuntat Centrul National Anticoruptie din Republica Moldova ca fostul deputat democrat Constantin Tutu, anuntat in cautare internationala de autoritatile moldovenesti, se afla pe teritoriul Romaniei. Mai mult decat atat, Interpol Bucuresti a comunicat ca ex-parlamentarul detine cetatenie romana si care are o adresa de domiciliu care va fi verificata de politisti.

Zeci de persoane, evacuate dintr-un bloc din Baia Mare dupa o explozie intr-un apartament

Aproape 40 de persoane au fost evacuate, duminica, dintr-un bloc din Baia Mare, dupa o explozie intr-un apartament. Nu s-au inregistrat victime, transmite Mediafax.

Maia Sandu, mesaj pentru Dodon dupa ce Plahotniuc a primit interdictie in SUA: Sa ia aminte ca cei care comit crime impotriva poporului vor fi pedepsiti

Lidera PAS, ex-premierul Maia Sandu, a multumit Guvernului Statelor Unite pentru decizia de a-i interzice intrarea in SUA fostului presedinte al PDM Vlad Plahotniuc, cel care a fugit din Republica Moldova in iunie 2019 si despre care se spunea ca s-ar ascunde in SUA.

Rusia pierde zeci de milioane de dolari din cauza coruptiei, avertizeaza fostul ministru de finante

Rusia pierde zeci de milioane de dolari din cauza coruptiei, afirma seful Curtii de Conturi din Rusia, Aleksei Kudrin, fost ministru de finante, intr-un interviu publicat marti de agentia de presa RIA Novosti, transmite Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )