Libnet.ro
UNICEF

10:01

Razboiul continua in PSD: Dragnea si Firea se lupta prin santaje reciproce. Razgandenii care l-au salvat pe Dragnea

Adevărul Adevărul,
Razboiul continua in PSD: Dragnea si Firea se lupta prin santaje reciproce. Razgandenii care l-au salvat pe Dragnea

Razvratitii din PSD il ameninta pe Liviu Dragnea ca vor bloca activitatea parlamentara, in timp ce liderul PSD o ameninta pe Firea ca-i dinamiteaza majoritatea in Consiliul General al Capitalei, sustin surse din conducerea partidului pentru Adevarul. Unii lideri din teritoriu, care iarna trecuta il criticau dur pe Dragnea, s-ar razgandit si au pus umarul la victoria zdrobitoare a liderului PSD. continuă pe Adevărul

Razboiul continua in PSD: Dragnea si Firea se lupta prin santaje reciproce. Cine sunt razgandenii PSD care l-au salvat pe Dragnea

Razvratitii din PSD il ameninta pe Liviu Dragnea ca vor bloca activitatea parlamentara, in timp ce liderul PSD o ameninta pe Firea ca-i dinamiteaza majoritatea in Consiliul General al Capitalei, sustin surse din conducerea partidului pentru Adevarul. Unii lideri din teritoriu, care iarna trecuta il criticau dur pe Dragnea, s-ar razgandit si au pus umarul la victoria zdrobitoare a liderului PSD.

Basescu, despre lupta din PSD: Dragnea cstiga desi a ajuns un cadavru politic, Firea pierde / Mesajul pentru PNL

Traian Basescu a declarat, referitor la votul din CExN al PSD de vineri, ca Liviu Dragnea va castiga, desi a ajuns deja un cadavru politic, iar Gabriela Firea va pierde. Fostul presedinte ii transmite liderului PNL, Ludovic Orban, ca ar fi fost buna o motiune de cenzura deja depusa la Parlament, transmite Mediafax.

Continua razboiul din PSD: Adrian Tutuianu cere excluderea lui Catalin Radulescu si anunta ca il da in judecata. Raspunsul deputatului Mitraliera

Scandal monstru in interiorul PSD intre senatorul Adrian Tutuianu si deputatul Catalin Radulescu! Dupa ce a fost acuzat ca a instalat sistem de monitorizare/inregistrare de la SRI, Adrian Tutuianu a.

Basescu: Razboi si vot in PSD! Dragnea castiga, Firea pierde! Sica, ce buna ar fi fost acum o motiune de cenzura deja inregistrata la Parlament!

Fostul presedinte Traian Basescu afirma, intr-o postare pe Facebook referitoare la sedinta de vineri a Comitetului Executiv al PSD care ar urma sa transeze disputele din partid, ca liderul PSD Liviu Dragnea va castiga desi a ajuns deja un cadavru politic, iar contestatara acestuia Gabriela Firea, despre care afirma ca este crescuta la scoala de propaganda si smecherii a puscariasului Voiculescu, va pierde.

Basescu: Razboi si vot in PSD! Dragnea castiga, Firea pierde. Sica, ce buna ar fi fost acum o motiune de cenzura deja inregistrata la Parlament

Fostul presedinte Traian Basescu afirma, intr-o postare pe Facebook referitoare la sedinta de vineri a Comitetului Executiv al PSD care ar urma sa transeze disputele din partid, ca liderul PSD Liviu Dragnea va castiga, desi a ajuns deja un cadavru politic, iar contestatara acestuia, Gabriela Firea, despre care afirma ca este crescuta la scoala de propaganda si smecherii a puscariasului Voiculescu, va pierde.

Deputat PSD: Dragnea va pica. Nu va trai sarbatorile alaturi de Irina

Deputatul PSD Botosani Razvan Rotaru l-a atacat vineri seara pe liderul PSD, Liviu Dragnea, spunand ca victoria de care se bucura acesta din urma este de scurta durata si ca pana de sarbatori acesta va intra dupa gratii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )