Libnet.ro
UNICEF

13:15

RAZBOIUL declaratiilor dupa bilantul Ministerului Public: Cum raspunde TUDOREL TOADER criticilor lui KLAUS IOHANNIS

B1 B1,
RAZBOIUL declaratiilor dupa bilantul Ministerului Public: Cum raspunde TUDOREL TOADER criticilor lui KLAUS IOHANNIS

Razboiul declaratiilor dintre Klaus Iohannis si Tudorel Toader continua. Ministrul Justitiei ii da replica sefului statului, dupa ce acesta a atras atentia, la bilantul pe 2017 al Ministerului Public, ca. continuă pe B1

Sefa iCCJ, critici la bilantul Ministerului Public: Legi multe, neclare si imperfecte, instante supraaglomerate

Mesaj dur din partea sefei inaltei Curti de Casatie si Justitie. Reformele incepute sau finalizate la fiecare patru ani au dus la un cadru legislativ complicat si imperfect, dar si la instante supraaglomerate.

Presedintele Iohannis participa, astazi, la sedinta de bilant a Ministerului Public

Presedintele Klaus Iohannis va participa astazi la sedinta de bilant a Ministerului Public pe anul 2017, dupa ce in urma cu o saptamana a participat la bilantul DNA unde a afirmat ca asistam la manifestari virulente ale disperarii in incercarea clara de a subordona justitia politicului, in care niste inculpati si condamnati penal s-au unit pentru a-i discredita pe cei care i-au anchetat.

Razboiul declaratiilor. Lazar: Ministrul a trecut linia rosie a separatiei puterilor in stat. Toader: Evaluarea procurorilor-sefi se realizeaza in baza legii

Dupa intalnirea tensionata din cadrul CSM, razboiul declaratiilor dintre ministrul Justitiei si procurorul general al Romaniei pe tema procedurilor de revocare a procurorului-sef DNA a continuat in aceste zile.

Augustin Lazar prezinta raportul de activitate al Ministerului Public. Tudorel Toader nu si-a confirmat participarea

Procurorul general Augustin Lazar va prezenta miercuri, de la ora 11:00, la Cercul Militar din Capitala, raportul de activitate al Ministerului Public pe anul 2017. La eveniment si-a anuntat prezenta si.

VIDEO Bilantul Ministerului Public - Klaus Iohannis: Se incearca in mod fals acreditarea ideii ca procurorii sunt inamicii societatii. Dimpotriva, procurorii sunt de aceeasi parte a baricadei cu cei care vor aplicarea legii / Constitutia nu vorbeste nica

Parchetul General si-a prezentat miercuri, la ora 11, bilantul pe anul 2017. La sedinta de la Cercul Militar au sustinut discursuri procurorul general, Augustin Lazar, si presedintele Klaus Iohannis. Se invoca frecvent articolul din Constitutie care stabileste ca activitatea procuroruilor se desfasoara sub AUTORITATEA Ministerului Justitiei. Sintagma din Constitutie este ca procurorul isi desfasoara activitatea sub AUTORITATEA si in nici un caz in SUBORDINEA Ministrului Justitiei. Este doar o incercare de a slabi independenta procurorilor si de a legitima supunerea lor fata de vointa politicului Fapt inacceptabil! Observam o tot mai mare grija fata de soarta unor inculpati si condamnati penali. Se incearca in mod fals acreditarea ideii ca procurorii sunt inamicii societatii. Dimpotriva, procurorii sunt de aceeasi parte a baricadei cu cei care vor aplicarea legii, iar de partea cealalta se afla cativa indivizi certati cu legea care vor sa decredibilizeze justitia, a declarat Iohannis la sedinta.

FARA PRECEDENT! Reactia sefei DNA la bilantul Parchetului General

Bilantul Ministerului Public pe 2017, prezentat miercuri la Cercul Militar National, s-a desfasurat intr-un context conflictual fara precedent. Daca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a refuzat categoric.

Adevarul Live, ora 18.00. Anatol Salaru, despre sansele unionistilor in alegerile din Chisinau si despre razboiul declaratiilor de unire si antiunire

Presedintele executiv al Partidului Unitatii Nationale PUN), Anatol Salaru, este invitatul emisiunii Adevarul Live Moldova de luni, 5 martie. Vorbim cu fostul ministru al Apararii de la Chisinau despre sansele unionistilor de a castiga sefia Capitalei in alegerile anticipate, despre valul declaratiilor de unire si antiunire semnate de autoritatile locale din Moldova, dar si despre alte subiecte de actualitate.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )