Libnet.ro
UNICEF

22:30

Razboiul din PNL care ii da aripi lui Ponta

România Liberă România Liberă,
Razboiul din PNL care ii da aripi lui Ponta

Aparitia in spatiul public a inregistrarilor cu discutiile purtate de liderii liberali la o intalnire informala din teritoriu accentueaza intrebarile cu privire la functionarea noului PNL, dar si la capacitatea celor doua jumatati ale opozitiei de a lasa deoparte mai vechile diferende pentru a-si atinge obiectivele comune. Previzibil, premierul s-a grabit sa speculeze politic momentul. continuă pe România Liberă

Adomnitei: Sunt singurul din sat care nu stie ce se intampla

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, a declarat, joi,ca a fost chemat sa dea declaratii in fata procurilor si ca are sentimentul ca este singurul din sat care nu stie ce se intampla in jurul sau, informeaza Mediafax.

Dosarul stenogramelor referitoare la PDL, operatiunea cum ingropam portocaliii. Ionut Stroe: Nimeni din PNL nu-si asuma opinia exprimata in acele inregistrari (VIDEO)

Ne-am tinut de nas pentru ca puteau, asa vorbesc liberalii despre democrat-liberali cunoscuti ca si portocaliii. Un scandal monstru a izbucnit in partidul meu, asa cum numeste presedintele Iohannis PNL,.

UPDATE. Un avion militar a CAZUT, in apropierea aeroportului din Sevilla. Care este cauza prabusirii

Un avion militar Airbus A400M s-a prabusit sambata in apropierea aeroportului din Sevilla, au anuntat autoritatile spaniole, relateaza EFE, AFP, DPA si Reuters, conform Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )