Libnet.ro
UNICEF

01:05

Razboiul referendumurilor intre Klaus Iohannis si Liviu Dragnea. Ce efecte politice si juridice pot avea aceste initiative asupra Romaniei si asupra protagonistilor acestui conflict

România Liberă România Liberă,
Razboiul referendumurilor intre Klaus Iohannis si Liviu Dragnea. Ce efecte politice si juridice pot avea aceste initiative asupra Romaniei si asupra protagonistilor acestui conflict

Presedintele Klaus Iohannis tine tema legislatiei penale pe agenda publica, printr-un referendum consultativ. Liviu Dragnea, beneficiar al unei eventuale modificarii a legii gratierii si Codului Penal, are puterea de a-l lasa pe Iohannis fara imunitate si ameninta ca o va face. continuă pe România Liberă

Razboiul referendumurilor intre Iohannis si Dragnea. Ce efecte politice si juridice pot avea aceste initiative

Presedintele Klaus Iohannis tine tema legislatiei penale pe agenda publica, printr-un referendum consultativ. Liviu Dragnea, beneficiar al unei eventuale modificarii a legii gratierii si Codului Penal, are puterea de a-l lasa pe Iohannis fara imunitate si ameninta ca o va face.

Klaus Iohannis: PSD si Dragnea s-au comportat ca la gradinita in problema declansarii referendumului. Se gandeau sa ma suspende din 2014

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca PSD si Liviu Dragnea s-au comportat ca la gradinita in ceea ce priveste decizia de declansare a unui referendum pe tema modificarilor din.

Liviu Dragnea, despre referendumul declansat de Klaus Iohannis: PSD nu este in razboi cu presedintele

PSD nu este in razboi cu presedintele Iohannis, a declarat liderul social-democrat Liviu Dragnea, marti, la sediul PSD, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a declansat procedura privind organizarea unui referendum pe tema justitiei.

Liviu Dragnea despre Klaus Iohannis: A dat buzna in sedinta de Guvern in afara Constitutiei. Isi cere suspendarea. Vrea sa se victimizeze. Nu suntem interesati de asta, nu cred ca trebuie pentru Romania asa ceva

Presedintele PSD Liviu Dragnea l-a acuzat luni seara, la Romania Tv, pe presedintele Klaus Iohannis ca A dat buzna in sedinta de Guvern in afara Constitutiei si ca Isi cere suspendarea. Dragnea a adaugat ca Cred ca vrea o tribuna sa umble prin tara si sa se victimizeze. Nu suntem interesati de asta. Nu cred ca trebuie pentru Romania asa ceva.

Liviu Dragnea ii raspunde lui Iohannis: Si noi sustinem lupta impotriva coruptiei, dar ce se intampla daca oamenii nu vin la vot?

Presedintele PSD Liviu Dragnea spune ca si social-demcoratii sustin lupta impotriva coruptiei, tema anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru Referendum.

Klaus Iohannis transmite ca PSD si Dragnea s-au comportat ca la gradinita in chestiunea referendumului

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti, ca PSD si Liviu Dragnea se comporta ca la gradinita in chestiunea referendumului, potrivit agerpres.

Klaus Iohannis: PSD se gandeste sa ma suspende inca de la alegerea mea. Dragnea se comporta ca la gradinita

Presedintele Klaus Iohannis spune ca Liviu Dragnea se comporta ca la gradinita cand anunta ca va organiza doua referendumuri in primavara, dupa ce seful statului anuntase o consultare populara pe tema gratierii si a modificarii legilor penale. Replica lui Iohannis a venit in timpul zborului spre Strasbourg, intr-o discutie cu jurnalistii. Tema gratierii prin OUG ar urma sa fie discutata si la intalnirea cu seful CEDO care va avea loc marti.

Liviu Dragnea sustine ca stia de o saptamana ca presedintele Iohannis va initia un referendum pe tema gratierii si amnistiei

Liderul PSD, Liviu Dragnea, sustine ca stia de circa o saptamana despre intentia presedintelui Klaus Iohannis de a lansa ideea unui referendum pe tema gratierii si amnistiei.

Dragnea raspunde anuntului lui Klaus Iohannis de a initia Referendum pe tema gratierii, de la ora 21.00

Presedintele PSD Liviu Dragnea va reactiona, incepand cu ora 21. 00, la Romania TV, la anuntul presedintelui Klaus Iohannis de a initia referendum national pe tema gratierii si a modificarilor Codurilor Penale.

Cum ii raspunde Iohannis lui Dragnea dupa ce liderul PSD a anuntat, la randul sau, doua referendumuri

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, cu privire la referendumurile anuntate de Liviu Dragnea, ca PSD s-a comportat ca la gradinita: Vin eu cu tata! Vin si eu cu tata! Am eu un unchi! Vin si eu cu un unchi mai tare!. In ce priveste propriul referendum, Klaus Iohannis nu a dorit sa spuna cum va suna exact intrebarea, dar a precizat ca va avea grija sa nu fie explicit despre gratiere, avand in vedere ca, potrivit Constitutiei, ar exista riscul ca referendumul sa fie ilegal.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )