Libnet.ro
UNICEF

20:45

Razvan Botezatu face primele declaratii dupa ce le-a aratat tuturor verigheta. Cine este iubitul fostului prezentator de la Antena Stars

Playtech Playtech,
Razvan Botezatu face primele declaratii dupa ce le-a aratat tuturor verigheta. Cine este iubitul fostului prezentator de la Antena Stars

Razvan Botezatu vine cu detalii bomba, dupa ce acesta le-a aratat tuturor fanilor sai inelul de logodna. Ce spune fostul prezentator de televiziune despre cele petrecute dupa recunoasterea orientarii sale, dupa decizia de a se muta in Germania, dar si despre cel care-i va fi sot? Razvan Botezatu, detalii despre logodnicul sau Razvan Botezatu si-a . continuă pe Playtech

Razvan Botezatu a fost cerut in casatorie. Primele imagini cu iubitul fostului prezentator TV si cu inelul de logodna

Razvan Botezatu a fost cerut in casatorie de iubitul sau. Iata primele imagini cu iubitul fostului moderator de televiziune! Acesta este in culmea fericirii si se pregateste intens de ziua cea mare. Razvan Botezatu, cerut in casatorie de iubit Razvan Botezatu se insoara cu cel langa care a reusit in cele din urma sa-si gaseasca .

Primele declaratii ale lui Dan Dinca, dupa ce Politia a anuntat ca a fost dat in urmarire generala

Dan Dinca a fost dat in urmarire generala. Dupa ce i-a batut pe jurnalistii de la Antena 3 si Romania TV, socheaza din nou. Cum explica agresiunea si unde se afla acum fiul criminalului din Caracal? Update 18:40: Dan Dinca s-a predat la sectia 2 de Politie. Dan Dinca, dat in urmarire generala. Prima reactie .

Ce face Rocsana Marcu, dupa ce a plecat de la Antena Stars. Cum arata acum si din ce isi castiga banii

Ce face Rocsana Marcu, prezentatoarea emisiunii Star Matinal si Agentia VIP de la Antena Stars dupa ce a plecat din cadrul postului? Cum arata acum si din ce isi castiga banii? Ce face Rocsana Marcu dupa ce a plecat de la Antena Stars? Fostul iepuras Rocsana Marcu a primit pe mana emisiunea Star Matinal, pe .

BOMBA ANULUI! BOTEZATU S-A CASATORIT in mare SECRET cu PARTENERUL lui! Avem PRIMA IMAGINE (GALERIE FOTO)

Veste bomba in showbizul autohton! VEZI AICI GALERIA FOTO Fostul prezentator de la Antena Razvan Botezatu s-a casatorit in secret cu partenerul lui.

Emil Constantinescu, DE URGENTA la Spitalul Elias! PRIMELE DECLARATII despre STAREA FOSTULUI PRESEDINTE!

Fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, a ajuns vineri dupa-amiaza, de urgenta la Spitalul Elias, dupa ce a acuzat dureri abdominale.

Ministrul Educatiei, primele masuri dupa dezastrul de la testele PISA: Voi propune constituirea unor scoli-pilot

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat, luni, ca se vor lua masuri dupa rezultatele dezastruoase de la testele PISA. Anisie a mentionat ca va propune activarea unui articol din Legea educatiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )