Libnet.ro
UNICEF

01:05

Razvan Burleanu va propune amanarea EURO 2020

Online Sport Online Sport,
Razvan Burleanu va propune amanarea EURO 2020

Aflat in autoizolare dupa ce a luat contact cu doi presedinti infestati cu coronavirus, Razvan Burleanu va propune, marti, amanarea turneului final EURO 2020 in teleconferinta organizata de UEFA. continuă pe Online Sport

Fotbal: Federatia italiana va propune amanarea Euro 2020

Federatia italiana de fotbal FIGC) va cere amanarea EURO 2020 din cauza pandemiei de coronavirus, in speranta ca sezonul din Serie A va putea fi incheiat, informeaza Reuters.

Federatia Italiana de Fotbal solicita amanarea EURO 2020

Ca urmare a pandemiei de coronavirus, Federatia Italiana de Fotbal FIGC) va solicita amanarea EURO 2020, turneul final al Campionatului European programat in vara acestui an.

Federatia Italiana de Fotbal va cere amanarea EURO 2020. Cand urmeaza sa ia UEFA o decizie

Federatia Italiana de fotbal va solicita amanarea EURO 2020, in contextul extinderii coronavirusului in Europa si din dorinta de a putea incheia sezonul curent de Serie A, in prezent suspendat.

Presedintele FRF va propune, marti, la videoconferinta UEFA, amanarea Euro-2020

UEFA va organiza marti o videoconferinta, in contextul pandemiei COVID-19, la care vor participa toti presedintii celor 55 de federatii nationale europene, un reprezentant al sindicatului jucatorilor, FIFPRO, precum si conducerile European Club Association si The European Leagues.

Fotbal: Federatia romana doreste amanarea Euro 2020 Ce propuneri vor fi facute in cadrul videoconferintei UEFA

UEFA va organiza marti o videoconferinta, in contextul pandemiei COVID-19, la care vor participa toti presedintii celor 55 de federatii nationale europene, un reprezentant al sindicatului jucatorilor, FIFPRO, precum si conducerile European Club Association si The European Leagues.

Selectionerul Italiei, de acord cu amanarea EURO 2020

Selectionerul Italiei, Roberto Mancini, a afirmat ca nu se opune ideii de a amana pana in 2021 Campi.

Razvan Burleanu si Mirel Radoi, in izolare din cauza coronavirusului

Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, alaturi de Mirel Radoi, selectionerul Romaniei, vor trebuie sa intre in izolare la domiciliu din cauza coronavirusului.

Donald Trump propune amanarea cu un an a Jocurilor Olimpice 2020 de la Tokyo

Presedintele american Donald Trump a sugerat la Casa Alba ca Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo 24 .

Paul Anghel propune amanarea cu 90 de zile a platii ratelor bancare

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) analizeaza, din perspectiva afectarii interesului economic al consumatorului, amanarea platii ratelor bancare cu 90 de zile pentru romanii care au credite imobiliare si nu numai, in contextul pandemiei de coronavirus, a declarat, duminica, Paul Anghel, directorul general al ANPC.

Protectia Consumatorilor propune amanarea cu 90 de zile a platii ratelor bancare

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) analizeaza din perspectiva afectarii interesului economic al consumatorului amanarea platii ratelor bancare cu 90 de zile pentru romanii care au credite imobiliare si nu numai, in contextul pandemiei de coronavirus, a declarat, duminica, pentru Agerpres, Paul Anghel, directorul general al ANPC.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )